„Erasmus+ M.E.A.L.” projekta ietvaros Siguldas pilsētas vidusskolas 2. un 3.klases skolēni devās uz Siguldas ēdināšanas uzņēmumu „Fazenda”, lai šefpavāra Pāvela vadībā pagatavotu latvieša virtuvē iecienītos ēdienus – kartupeļu pankūkas, frikadeļu zupu un pavasarim raksturīgo rabarberu plātsmaizi.

Skolēniem pašiem bija iespēja griezt, rīvēt, veidot, mīcīt, rullēt, kult, maisīt un piedalīties pētersīļu lapiņu kapāšanas konkursā, par ko saņēma „Fazendas” sarūpētās balvas.

Visi ēdieni izdevās lieliski un bērniem ļoti garšoja. Paldies šefpavāram Pāvelam par sniegtajiem padomiem virtuves noslēpumos, menedžerei Undai un viņas komandai par laipno uzņemšanu.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas vidusskolas sākumskolas skolotāja  
I.Stepanova