×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 4. oktobris
Šodien sveicam: Modra, Francis, Dmitrijs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-10-04
Pašvaldība tiekas ar Bobsleja un skeletona federācijas pārstāvjiem

Gaidot tuvojošos ziemas sporta pasākumu sezonu, 3. oktobrī Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Kristaps Zaļais un Izglītības un sporta pārvaldes vadītājas pienākumu izpildītāja Zanda Abzalone tikās ar Bobsleja un skeletona federācijas valdes locekļiem Janiku Judeiku un Kristapu Kotānu.

Tikšanās laikā pārrunāta gaidāmā ziemas sporta pasākumu sezona, tostarp Siguldas novadā notiekošanās sacensības Eiropas un pasaules līmenī, kas ir svarīgas kā federācijai un pašvaldībai, tā arī valstij kopumā.

Šobrīd Bobsleja un skeletona federācija ir sarežģītā situācijā un saskaras ar izaicinājumiem saistībā ar sacensību rīkošanu. “Lai turpinātu veiksmīgu sacensību norisi bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”, Bobsleja un skeletona federācija gaida atbildes un atbalstu valstiskā līmenī. Ja mēs nesagaidīsim valsts līdzfinansējumu, šādus pasākumus vairs nebūs iespējams rīkot,” situāciju skaidro valdes locekle Janika Judeika.

Arī pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Kristaps Zaļais piekrīt, ka ir jāmeklē risinājumi, lai mūsu valstī norisinātos ziemas sporta sacensības tagad un nākotnē . “Ir vitāli svarīgi, ka sacensības notiek Siguldā. Bobslejs ir novadnieku asinīs, un šiem pasākumiem līdzi just ierodas arī interesenti no citām Latvijas pilsētām un dažādām valstīm. Tas ir arī būtiski uzņēmējiem, kuri rēķinās ar pasākumu un treniņu apmeklētāju pieplūdumu ziemas mēnešos. Nevar noliegt – šādu sacensību norise ir vajadzīga gan novadam, gan valstij. Mēs esam ieinteresēti meklēt veidus, kā atbalstīt un palīdzēt, lai šāda veida pasākumi būtu arī turpmāk.”

Abas iesaistītās puses kopīgi meklēs atbildes uz problēmjautājumiem. Nākotnē plānotas arī citas tikšanās, sadarbības veicināšana un stratēģisku iespēju meklēšana, lai pievērstu uzmanību šiem notikumiem.


© www.sigulda.lv


Pasākumi