×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 2. oktobris
Šodien sveicam: Ilma, Skaidris
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-10-02
Aicinām iesniegt piedāvājumu zemes nomai šķiroto atkritumu savākšanas laukuma izveidei Mālpils pagastā

Siguldas novada pašvaldība aicina privātpersonas vai kapitālsabiedrības iesniegt piedāvājumu zemes nomai šķiroto atkritumu savākšanas laukuma izveidei un darbības nodrošināšanai Mālpils ciema teritorijā vai tiešā tā tuvumā (vēlams ne tālāk kā 2500 metru attālumā no ciema robežas), Mālpils pagastā, Siguldas novadā.

Piedāvājumu jāiesniedz no 2. oktobra līdz 4. novembra plkst. 10.00 elektroniski, sūtot uz e-pasta adresi ipasumi@sigulda.lv vai iesniedzot klātienē Siguldas novada pašvaldības Centrālās pārvaldes Attīstības un investīciju pārvaldē Zinātnes ielā 7, Siguldā, Siguldas novadā, slēgtā aploksnē, uz kuras norādīts iznomāšanas pretendents un atsauce uz nomnieka nomas sludinājumu.

Sludinājums

Nomnieks:
Siguldas novada pašvaldība
Reģistrācijas Nr.LV 90000048152,
juridiskā adrese: Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150
Tālrunis: 67970844
Oficiālā elektroniskā adrese: _DEFAULT@90000048152
Kontaktpersona: Agris Bukovskis, tālrunis 29282209, e-pasts: agris.bukovskis@sigulda.lv

Nomas objekts: zemes vienība vai tās daļa ar ūdensnecaurlaidīgu virsmas segumu vismaz 500–1000m2 platībā un transportlīdzekļu piekļuvi šķiroto atkritumu savākšanas laukuma izveidei un darbības nodrošināšanai Mālpils pagastā, Siguldas novadā.

Nomas objekta vēlamā atrašanās vieta: Mālpils ciema teritorija vai tiešā tā tuvumā (vēlams ne tālāk kā 2500 m no ciema robežas), Mālpils pagastā, Siguldas novadā.

Nomas objekta lietošanas mērķis: šķiroto atkritumu savākšanas laukuma izveide un darbības nodrošināšana.

Paredzamais nomas līguma termiņš: 5 (pieci) gadi no līguma noslēgšanas brīža. No nomas līguma izrietošās nomas tiesības tiks nostiprinātas zemesgrāmatā.

Nepieciešamā platība: zemes vienības daļai ar ūdensnecaurlaidīgu virsmas segumu jābūt vismaz 500–1000 m2 platībā.

Vēlamais nekustamā īpašuma tehniskais stāvoklis: Nomas objektam jābūt derīgam vai pielāgojamam šajā sludinājumā noteiktajam lietošanas mērķim. Nomas objektam un tā inženierkomunikācijām jābūt labā tehniskā stāvoklī.

Citas prasības, tai skaitā specifiskās prasības nomas objektam: Nomas objektam jāatbilst vai jābūt iespējai to pielāgot šādām Ministru kabineta 2016. gada 13. decembra noteikumu Nr. 788 “Noteikumi par atkritumu savākšanas un šķirošanas vietām” 12. punkta apakšpunktu prasībām (savākšanas laukumā nodrošina):
12.1. ūdensnecaurlaidīgu virsmas segumu;
12.3. transportlīdzekļu piekļuvi;
12.5. visa savākšanas laukuma teritorijas apgaismojumu un iežogojumu, lai novērstu neatļautu piekļuvi savākšanas laukumam ārpus tā darba laika.

Nomas piedāvājumā jāsniedz informācija par nomas objekta pašreizējo atbilstību augstāk minētajām specifiskajām prasībām. Elektrības pieslēgumam nepieciešamas 3 fāzes (16A). Gadījumā, ja piedāvātais nomas objekts šobrīd neatbilst kādai no prasībām, iznomāšanas pretendents, iesniedzot piedāvājumu, apliecina, ka neiebilst nomas objekta pielāgošanai šķiroto atkritumu savākšanas laukuma izveidei un darbības nodrošināšanai. Gadījumā, ja nomas objektā nav esoša elektrības pieslēguma vai tas ir ar nepietiekošiem parametriem, iznomāšanas pretendents piedāvājumam pievieno Akciju sabiedrības “Sadales tīkls” sagatavotu tehniskā risinājuma piedāvājumu un aptuvenu izmaksu aprēķinu elektrības pieslēguma izveidei.

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš: nomas piedāvājuma iesniegšanas termiņš no 02.10.2024. līdz 04.11.2024. plkst. 10.00.

Nomas piedāvājuma iesniegšanas vieta: klātienē Siguldas novada pašvaldības Centrālās pārvaldes Attīstības un investīciju pārvaldē Zinātnes iela 7, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150 vai elektroniski, sūtot uz e-pasta adresi ipasumi@sigulda.lv.

Nomas piedāvājumu atlases kārtība: Piedāvājumu iesniegšanas un atlases kārtība zemes nomai šķiroto atkritumu savākšanas laukuma izveidei un darbības nodrošināšanai Mālpils pagastā, Siguldas novadā pieejama Siguldas novada pašvaldības:

  • tīmekļa vietnē www.sigulda.lv zem sadaļas pašvaldība/izsoles, paziņojumi/paziņojumi;
  • Mālpils pagasta Valsts un pašvaldības vienoto klientu apkalpošanas centrā Nākotnes ielā 1, Mālpilī, Mālpils pagastā, Siguldas novadā, tā darba laikā.

Personas, kuras vēlas piedāvāt nomai nekustamo īpašumu, sludinājumā norādītajā termiņā iesniedz pašvaldībai iznomāšanas pretendenta piedāvājumu, kas aizpildīts ievērojot Siguldas pašvaldības domes apstiprināto piedāvājumu iesniegšanas un atlases kārtību zemes nomai šķiroto atkritumu savākšanas laukuma izveidei un darbības nodrošināšanai Mālpils pagastā, Siguldas novadā.

Nomas objekta piedāvājumu atlase tiek organizēta saskaņā ar Ministru kabineta 29.10.2013. noteikumiem Nr. 1191 “Kārtība, kādā publiska persona nomā nekustamo īpašumu no privātpersonas vai kapitālsabiedrības un publicē informāciju par nomātajiem un nomāt paredzētajiem nekustamajiem īpašumiem”.

Plašāka informācija pieejama šeit.

Iznomāšanas pretendenta piedāvājuma veidlapa pieejama šeit.


© www.sigulda.lv


Pasākumi