×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 2. oktobris
Šodien sveicam: Ilma, Skaidris
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-10-01
Uzlabos satiksmes drošību pie Siguldas Mākslu skolas “Baltais flīģelis”

Ņemot vērā gājēju un velosipēdistu plūsmu pie Siguldas Mākslu skolas “Baltais flīģelis”, oktobrī paredzēts veikt ceļu satiksmes infrastruktūras uzlabojumus Siguldā, Bebrenes un Šveices ielā. 

Lai mierinātu satiksmi un uzlabotu gājēju drošību, uz Šveices ielas pirms krustojuma ar Bebrenes ielu tiks izbūvēts ātrumvalnis jeb guļošais policists. Papildus Šveices ielā tiks ieviests sadalījums joslās –  krustojumā ar Bebrenes ielu veiks ielu marķēšanas darbus, kuru rezultātā tiks veidotas divas joslas (taisni un pa kreisi). Ar ceļu apzīmējumiem tiks veidota saliņa, uzstādīti stabiņi. Satiksmes mierināšana šajā pilsētas daļā tiek ieviesta, reaģējot uz iedzīvotāju ierosinājumiem.

Būtisks ieguvums būs gājēju pārejas izveide no Šveices ielas uz Bebrenes ielu. Lai sakārtotu gājēju kustību Bebrenes ielā, tiks izveidota gājēju josla. Ielā tiks uzlabota arī apgaismojuma infrastruktūra.

Sagatavošanās darbi tiks uzsākti oktobra sākumā. Būtiskākie darbi, pēc kuriem tiks pamanītas izmaiņas, norisināsies skolēnu brīvlaikā (no 21. līdz 27. oktobrim), tādējādi neradot papildu satiksmes noslodzi. Jāņem vērā, ka darbus un to izpildes termiņu var ietekmēt laikapstākļi.

 

© www.sigulda.lv


Pasākumi