×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 30. septembris
Šodien sveicam: Elma, Menarda, Elna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-09-30
Noslēdzies Siguldas šaha čempionāts

Sestdien un svētdien Siguldas pilsētas vidusskolas sporta zālē norisinājās spraigas šaha cīņas. Vairāk nekā 100 šahisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Nīderlandes cīnījās par 13. Siguldas atklātā ātrā šaha čempionāta uzvarētāja titulu. Bija redzams, ka treneru Sandras Harlinskas un Jāņa Vanaga darbs novada skolu šaha pulciņos ir nesis augļus, jo šogad piedalījās mūsu novada šahistu rekordskaits – 20.

Noslēgumā pirmajā trijniekā ierindojās rīdzinieki Maksims Otrohovs, Matīss Mustaps un četrpadsmitgadīgā Marija Kuzņecova. Atsevišķajā Siguldas novada vērtējumā pirmais bija Ivars Jēkabsons, otrais mālpilietis Anatolijs Seļivanovs un trešais – Valdis Jansons. Skolotāja Ulda Deisona piemiņas balvu labākajam novada skolniekam izcīnīja Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēknis Jānis Fjodorovs. J. Fjodorovs ieguva arī reitingbalvu kā labākais savā 12 šahistu reitinga grupā.

8. Mildas Laubertes piemiņas ātrspēles turnīrā piedalījās 64 dalībnieki. Arī te uzvarētāju trijniekā rīdzinieki – Miķelis Vingris, Reinis Paikens un Matīss Mustaps. Labākie siguldieši Jānis Vītiņš un Valdis Jansons ar izcīnītiem 4 punktiem ieņēma attiecīgi 40. un 41. vietu.

Rezultāti pieejami šeit un šeit.

Nākamās šaha sacensības Siguldā paredzētas 2. novembrī, kad Siguldas šaha klubs rīkos tradicionālo novada skolnieku turnīru.

Sacensības finansiāli atbalstīja Siguldas novada pašvaldība.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas šaha kluba valdes loceklis
Visvaldis Gercāns


© www.sigulda.lv


Pasākumi