×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 30. septembris
Šodien sveicam: Elma, Menarda, Elna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-09-18
Noticis grantu konkursa “(ie)dvesma” informatīvais seminārs; pieteikšanās programmai turpinās

Turpinoties grantu konkursam “(ie)dvesma”, kultūras centrā “Siguldas devons” norisinājies informatīvs seminārs, kuru kopumā apmeklēja 15 potenciālie projektu pieteikumu iesniedzēji. Seminārā ar noderīgu informāciju projekta pieteikumu sagatavošanā dalījās pašvaldības pārstāvji, bet ar pieredzi – 2023. gada konkursa laureāts – uzņēmuma SIA “Rovenaro” kafijas grauzdētavas-konceptveikala “Kafijas rūķis” īpašnieks, kurš ikdienā darbojas Mālpilī.

Grantu konkursu jau astoto gadu pēc kārtas īsteno SEB banka kopā ar Jūrmalas valstspilsētu, Jelgavas, Ķekavas, Mārupes, Olaines, Ropažu un Siguldas novadu ar mērķi veicināt biznesa vides attīstību. Kopējais grantu apmērs šogad būs līdz 96 tūkstošiem eiro, bet maksimālā summa vienam grantam ir 12 tūkstoši eiro.

Uz konkursa “(ie)dvesma” grantiem var pretendēt gan privātpersonas, kas vēl tikai plāno uzsākt savu biznesu, gan arī jau esoši uzņēmumi, kas veic vai plāno veikt saimniecisko darbību kādā no grantu programmā iesaistītajām pašvaldībām, un, kas saimniecisko darbību veic ne ilgāk kā piecus gadus. Granta līdzekļi paredzēti esošā biznesa attīstīšanai vai arī jauna uzņēmuma izveidei. Strādājošu uzņēmumu apgrozījums iepriekšējā gadā nedrīkst pārsniegt divus miljonus eiro, bet darbinieku skaitam jābūt mazākam par desmit.

Saņemto pieteikumu atlase notiks trīs kārtās, – vispirms tiks vērtēta projekta atbilstība programmas nolikuma kritērijiem, tad biznesa idejas potenciāls un projektu pieteicēju prezentācijas, kā arī atbildes uz žūrijas jautājumiem. Rezultātu paziņošana un uzvarētāju apbalvošana notiks novembrī.

Grantu programma “ie(dvesma)” darbojas no 2017. gada, tās ietvaros atbalstu ir saņēmuši jau 58 biznesa projekti. Kopējā septiņos gados grantu finansējumā piešķirtā summa pārsniedz 450 tūkstošus eiro.

Plašāka informācija par grantu programmu pieejama šeit, savukārt šeit – grantu programmas nolikums.

Pievienotie faili:
Pieteikuma veidlapa
Naudas plūsma
Projekta īstenošanas atskaite
Saimnieciskās darbības informatīvais pārskats

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā aicinām zvanīt uz tālruņa numuru 29998853 vai rakstīt uz e-pasta adresi uznemejiem@sigulda.lv.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi