×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 1. oktobris
Šodien sveicam: Zanda, Lāsma, Zandis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-08-16
Aicinām balsot par titula “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība Latvijā” saglabāšanu Siguldas novadam

Lai aizstāvētu 2023. gadā iegūto titulu “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība Latvijā”, līdz 9. septembrim iespējams piedalīties  Sabiedrības integrācijas fonda organizētajā konkursā “Ģimenei draudzīga pašvaldība”, balsojot un novērtējot pašvaldības sniegtos pakalpojumus ģimenēm. Balsojums notiek elektroniski, aizpildot veidlapu tīmekļa vietnē vietagimenei.lv.

Šogad varēs balsot tikai vienu reizi par vienu ģimenei draudzīgāko pašvaldību visas balsošanas laikā. Aicinām iedzīvotājus aktīvi dalīties ar savām idejām un viedokli par iespējām uzlabot pašvaldības sniegto atbalstu, jo pēc konkursa saņemtās atbildes apkopotā veidā tiks nodotas katrai pašvaldībai, kura būs piedalījusies konkursā.

Pašvaldība, kura iegūs titulu “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība Latvijā 2024”, saņems naudas balvu 20 000 eiro apmērā, paredzot, ka tā tiks izlietota atbalsta pasākumu un pakalpojumu iekļaujošas vides veidošanai ģimenēm ar bērniem. Lai veicinātu iekļaujošu lēmumu pieņemšanas procesu, naudas balvas izlietošanas vajadzību noskaidrošanā pašvaldībai būs nepieciešams iesaistīt arī savus iedzīvotājus.

Atgādinām, ka pērn Siguldas novada pašvaldība tika atzīta par “Ģimenei draudzīgāko pašvaldību Latvijā”, tādējādi izcīnot nomināciju un naudas balvu, kas tika ieguldīta Mergupes dabas takā Mālpilī, kurā no dabas materiāliem izveidota šķēršļu trase bērniem un jauniešiem.


© www.sigulda.lv


Pasākumi