×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 30. septembris
Šodien sveicam: Elma, Menarda, Elna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-08-12
Notiks 24 stundu riteņbraukšanas MTB maratons; būs satiksmes ierobežojumi

Jau otro gadu 17. un 18. augustā Fischer slēpošanas centrā Siguldā notiks gada garākās individuālās un komandu sacensības “Impro.lv 24h & 6h MTB maratons”. Sacensību laikā noteikti satiksmes ierobežojumi – no 17. augusta plkst. 11.00 līdz 18. augusta plkst. 13.00 tiks slēgta satiksme uz pievadceļa Lorupes gravai (valsts autoceļš V96).

Velo cienītāji, kam sirdij tuvs kārtīgs un izaicinošs MTB aizraujošā Siguldas trasē, aicināti pieteikties tiešsaistē. Sacensību organizatori ir parūpējušies par jaunu trasi, kas ved gar baudāmākajām skatu vietām Siguldas senielejā. Visiem sacensību dalībniekiem būs iespēja sagaidīt gan saulrietu, gan saullēktu, sēžot uz velo vai sildoties pie ugunskura ar kādu gardumu komandas nometnē. Uz starta stāsies arī sportisti, kas pasākumam gatavojas visu gadu, un cīnīsies par godalgotām vietām plecu pie pleca ar konkurentiem līdz pat kontrollaika beigām.

Sacensības tiks atklātas bērnu velosacensībās, kur jaunākie dalībnieki mēros spēkus distancēs (200 metru distance ar dip-dap velosipēdiem pašiem jaunākajiem;1–6 kilometru distance SV8–SV14 grupām, kā arī SV16 un junioriem 12 kilometru distance). SV16 un junioru grupas distancē būs iespēja izbraukt pilnu sacensību apli, kuru veiks 6 un 24 stundu distanču dalībnieki.

6 un 24 stundu sacensību sākums gaidāms 17. augustā plkst. 12.00, kad trasē dosies gan “MyBee 24h MTB” distances, gan “Ziedlejas.lv 6h MTB” distances dalībnieki. “MyBee 24h MTB” distancē dalībnieki piedalīsies vairākās sieviešu, vīriešu, kā arī jauktajās klasēs – solo, pāru, trijnieku un četrinieku, bet “Ziedlejas.lv 6h MTB” distancē – tikai solo klasē. Sacensību mērķis ir nobraukt pēc iespējas vairāk apļu, atvēlētajā kontrollaikā (24 vai 6 stundu). Uzvar tas dalībnieks vai komanda, kurš atvēlētajā laikā pieveicis vairāk apļu. Ja apļu skaits ir vienāds, uzvar tas, kurš pirmais finišē pēdējo apli.

Sacensības notiek ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

Plašāka informācija par pieteikšanos sacensībām, nolikums pieejams tīmekļa vietnē velo24.lv.

 

Foto: biedrības “Wolf Events” arhīvs

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi