×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 30. septembris
Šodien sveicam: Elma, Menarda, Elna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-08-09
10. augustā Siguldas novadā notiks Latvijas Senioru sadziedāšanās svētki

Sadziedāšanās prieks 10. augustā pulcēs kopā 71 dziedošu un dejojošu senioru kolektīvu no visas Latvijas. Arī mūsu novada vokālais ansamblis “Melodija”, “Saltavots”, “Rezēdas un dadži”, “Sidgundietes” un senioru deju kopas “Sniegarozes” un “Preilenes” kuplinās 6. Latvijas Senioru sadziedāšanās svētkus.

Svētki šogad plānoti vairākās norises vietās. Plkst. 11.00 koncerti notiks Inčukalnā, Aleksandra parka estrādē, pie Allažu Tautas nama un parkā pie Jūdažu Sabiedriskā centra un estrādē pie Mores Tautas nama, kur katrā no norises vietām sadziedās konkrēta kultūrvēsturiskā novada kolektīvi. Noslēguma koncertā Mālpilī plkst. 15.30 kopā sadziedāsies vairāk nekā 800 svētku dalībnieki.

“No sirds priecājamies, ka šī gada Latvijas Senioru sadziedāšanās svētki notiek Siguldas novadā. Lai dzīvotprieks, kas caurvij senioru izpildītās dziesmas un dejas, aizrauj un uzlādē ikvienu pasākuma apmeklētāju un dod spēku turpmāk,” saka Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Linards Kumskis.

Latvijas Senioru sadziedāšanās svētkus organizē Latvijas Pensionāru federācija un Siguldas novada Kultūras centrs. Iepriekšējie Sadziedāšanās svētki notikuši Kārļa Ulmaņa muzeja teritorijā “Pikšās”, Kokneses parka estrādē, Cēsu pils parka estrādē, Liepājas koncertdārzā “Pūt, vējiņi!” un kultūras pilī “Ziemeļblāzma” Rīgā.

Aicinām iedzīvotājus rēķināties, ka svētkos piedalīsies liels skaits dalībnieku, kā dēļ gaidāms satiksmes intensitātes pieaugums.

Ieeja koncertos – bez maksas.

Foto: Edgars Semanis

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi