×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 1. oktobris
Šodien sveicam: Zanda, Lāsma, Zandis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-08-09
Izpilddirektora vietnieces, Centrālās pārvaldes vadītājas amatā iecelta Līga Bukovska

Noslēdzies konkurss uz Siguldas novada pašvaldības izpilddirektora vietnieka, Centrālās pārvaldes vadītāja amatu. 9. augusta Siguldas novada pašvaldības domes sēdē deputāti amatā apstiprināja Līgu Bukovsku.

Līgai Bukovskai ir vairāk nekā 15 gadu pieredze pašvaldības izpilddirektora amatā Cēsu un Ilūkstes pašvaldībā, kā arī pieredze Siguldas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes “Māllēpīte” vadītājas amatā.

Līga Bukovska ieguvusi profesionālo maģistra grādu valsts pārvaldē Daugavpils Universitātē, kur iepriekš ieguvusi sākumskolas skolotājas bakalaura grādu un fiziskās audzināšanas skolotājas bakalaura grādu.

Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Linards Kumskis: “Esam gandarīti, ka mūsu kolektīvam pievienojas pieredzējis profesionālis. Uzsākot pašvaldības pārvaldības reorganizāciju, kā mērķi izvirzījām darba efektivitātes paaugstināšanu un arvien kvalitatīvāku pakalpojumu sniegšanu mūsu iedzīvotājiem. Spēcīgi, aizrautīgi, idejām bagāti vadītāji mūsu komandā ir panākumu atslēga.”

Izpilddirektora vietnieka, Centrālās pārvaldes vadītāja pienākumos ietilpst nodrošināt Siguldas novada pašvaldības ikdienas darbu, plānojot, vadot un koordinējot Centrālās pārvaldes darbību, izdot Centrālās pārvaldes iekšējos normatīvos aktus un organizēt domes lēmumu, izdoto saistošo noteikumu un citu normatīvo aktu izpildes kontrole, organizēt teritorijas attīstības programmas projekta un teritorijas plānojuma projekta izstrādi, piedalīties budžeta plānošanas un publiskā pārskata sagatavošanā, kā arī veikt citus darba pienākumus.

L. Bukovska ir novadniece un ikdienā seko līdzi novadā notiekošajam. “Siguldas novads ir vieta, kurā katram pagastam ir spēcīgas kopienas, kuras rūpējas par to attīstību, pilsēta, kurā harmoniski līdzpastāv pilsētvide ar dabas krāšņumu. Vēlos aktīvi strādāt pie pašvaldības izvirzīto attīstības mērķu sasniegšanas, kopā ar darbiniekiem analizējot esošo situāciju, meklējot jaunas virzības perspektīvas. Kā vienu no darbības prioritātēm vēlos virzīt investīcijas nākamajiem gadiem, finansēšanas programmu iespēju izmantošanu budžeta stabilitātei,” uzsver Līga Bukovska. 

Izpilddirektora vietniece, Centrālās pārvaldes vadītāja Līga Bukovska darbu pašvaldībā sāks 10. septembrī. 


© www.sigulda.lv


Pasākumi