×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 18. maijs
Šodien sveicam: Inese, Inesis, Ēriks
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-05-03
Iespēja sekot līdzi oficiālā izdevuma “Latvijas Vēstnesis” publikācijām

Latvijas Republikas oficiālais izdevums “Latvijas Vēstnesis” sniedz iespēju saņemt paziņojumus e-pastā par jaunākajām publikācijām. “Latvijas Vēstnesī” tiek publicēti arī pašvaldības normatīvie akti.

Lai pieteiktos jaunumu saņemšanai, nepieciešams izmantot funkciju “Seko līdzi”, kas pieejama vietnes meklēšanas rezultātu skatā, publikāciju sarakstos un aktīvo saišu izvēlnēs publikāciju atvērumā. Tā nodrošina paziņojumu piegādi uz norādīto e-pasta adresi, tiklīdz oficiālajā izdevumā tiek publicēta informācija, kas atbilst lietotāja izvēlētajiem informācijas atlases kritērijiem.

Pakalpojums “Seko līdzi” ir izmantojams vienīgi kā palīgrīks oficiālo publikāciju informācijas ieguvē. Tas neaizstāj oficiālā izdevuma vietnes pamatfunkcionalitātes lietošanu, nenodrošina garantētu paziņojumu piegādi e-pastā, pēc nepieciešamības var tikt ierobežots (piemēram, tehnisku iemeslu dēļ), informē pakalpojuma sniedzējs.

“Latvijas Vēstnesis” ir elektroniskais izdevums, kas bez maksas pieejams vietnē vestnesis.lv. Tajā publicētā informācija ir publiski ticama un saistoša. Neviens nevar aizbildināties ar oficiālajā izdevumā publicētu tiesību aktu vai oficiālo paziņojumu nezināšanu.


© www.sigulda.lv


Pasākumi