×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 18. maijs
Šodien sveicam: Inese, Inesis, Ēriks
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-02-20
Ar veiksmīgiem rezultātiem aizvadītas renes sporta sacensības

18. un 19. februārī Sanktmoricas trasē Eberspacher Pasaules kausa 8. posms kamaniņu sportā. Šveicē Latvijas valstsvienībai, kuru vidū arī novada sportisti, uzrādīja veiksmīgus rezultātus. Savukārt pašmāju trasē Siguldā tika aizvadīts Pasaules kausa sezonas noslēgums bobslejā un skeletonā. Tajā tika cildināta lēdurdzieša Emīla Cipuļa vadītā četrinieku ekipāža, kura Pasaules čempionātā izcīnīja 2. vietu.

Eberspacher Pasaules kausa 8. posms sākās ar divnieku ekipāžu sacensībām. Novadnieks Mārtiņš Bots kopā ar pārinieku Robertu Plūmi guva bronzas godalgu. Pagājušās nedēļas nogales BMW Sprinta Pasaules kausa uzvarētājām Andai Upītei/Sanijai Ozoliņai šis posms nebija veiksmīgākais, divu braucienu summā jaunajām sportistēm gūta 8. vieta.

Vīriešu konkurencē novadniekam Gintam Bērziņam pirmajā braucienā devītais labākais laiks, bet otrajā – septītais, kas divu braucienu summā ļāva pakāpties par vienu pozīciju un izcīnīt 8. vietu. Sieviešu konkurencē labākā no latvietēm divu braucienu summā bija novadniece Sigita Bērziņa, kura ierindojās tūlīt aiz goda pjedestāla, 4. vietā. Siguldiete Elīna Ieva Vītola divu braucienu summā ierindojās 5. pozīcijā.

Pasaules kausa 8. posms noslēdzās ar komandu stafeti, kurā valstsvienību pārstāvēja Sigita Bērziņa, Kristers Aparjods un Mārtiņš Bots/Roberts Plūme. Šoreiz, komandai pieļaujot kļūdas, latviešiem tika liegta iespēja cīnīties par vietu uz goda pjedestāla un pirmo reizi sezonā ierindojās ārpus pirmā trijnieka, 4. vietā.

25. un 26. februārī noslēdzošais Eberspacher Pasaules kausa posms norisināsies Vinterbergas ledus trasē. Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē – “TV6”, portālā “tv3.lv” un “Go3”.

Savukārt bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” no 17. līdz 19. februāra aizvadīts BMW IBSF Pasaules kausa noslēdzošais posms bobslejā un skeletonā. 18. februārī vēl pirms vīriešu sacensībām par nesen iegūtajam sudraba godalgām Pasaules čempionātā Sanktmoricā svinīgi tika apbalvota Emīla Cipuļa četrinieka ekipāža. 18. februāra sacensībās novadnieka Emīla Cipuļa vadītā ekipāža ierindojās tūlīt aiz goda pjedestāla, bet 19. februārī – 8. pozīcijā.

Lepojamies ar sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!

 

Foto: Edijs Pālēns


© www.sigulda.lv


Pasākumi