×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 18. maijs
Šodien sveicam: Inese, Inesis, Ēriks
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-27
Aicina meža īpašniekus piedalīties konkursā

Latvijas Meža īpašnieku biedrība sesto gadu pēc kārtas organizē konkursu “Sakoptākais mežs”, ar kura palīdzību vēlas apzināt un izcelt labas mežsaimniecības prakses piemērus privātajos mežos.

Latvijas Meža īpašnieku biedrība aicina ikvienu mežsaimnieku piedalīties konkursā, palepoties ar mežā izdarītajiem darbiem un saņemt atzinību no ekspertiem, kā arī iegūt jaunu pieredzi.

Trīs visaugstāk novērtētie meža īpašnieki tiks izvirzīti prestižajai meža nozares gada balvas “Zelta čiekurs” nominācijai “Par ilgtspējīgu saimniekošanu”.

Pieteikt dalību konkursā var līdz 4. jūlijam. Pieteikumu konkursam par savu vai citu privātā meža īpašumu var iesniegt jebkura fiziska vai juridiska persona, tai skaitā pašvaldība, apsaimniekotājs vai pilnvarotā persona. Pieteikumu konkursam var iesniegt papīra formā vai elektroniski.

Konkursa nolikums, papildu informācija par pieteikšanos un vērtēšanas kritērijiem pieejama šeit.

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi