×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 18. maijs
Šodien sveicam: Inese, Inesis, Ēriks
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-11-16
Pagastu sporta centri atsāk darbību “zaļajā režīmā”

Krimuldas, Mālpils, Inčukalna, Lēdurgas un Allažu Sporta centri, kā arī Sporta un atpūtas centrs “Namiņš” Inciemā atsāk darbību “zaļā režīmā”. Obligāta prasība ir iepriekšēja pierakstīšanās, un ieeja būs tikai ar Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu (QR kodu), uzrādot personu apliecinošu dokumentu (pase, ID, skolēna apliecība).

Krimuldas Sporta centrs

Centra peldbaseins publiskai lietošanai pieejams otrdien, trešdien, ceturtdien, piektdien no plkst. 18.00 līdz 21.00, brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 21.00. Iedzīvotājiem ar iepriekšēju pierakstu “zaļajā režīmā” pieejama arī trenažieru zāle no otrdienas līdz svētdienai no plkst. 10.00 līdz 21.00. Obligāta iepriekšēja pierakstīšanās, zvanot uz tālruņa numuru 26161322. Adrese: Skolas iela 11, Ragana, Krimuldas pagasts.

Mālpils Sporta centrs

Peldbaseins, trenažieru un sporta zāles apmeklētājiem pieejamas visās nedēļas dienās – pirmdienās, sestdienās un svētdienās no plkst. 10.00 līdz 21.00, otrdienās un ceturtdienās no plkst. 15.00 līdz 21.00, kā arī trešdienās un piektdienās no plkst. 16.00 līdz 21.00. Pēdējais apmeklētājs var ierasties plkst. 20.00. Pierakstīties uz Mālpils Sporta centru var, zvanot uz tālruņa numuriem 26676121 vai 67925085. Adrese: Sporta iela 1, Mālpils, Mālpils pagasts.

Inčukalna Sporta centrs

Arī Inčukalna Sporta centra peldbaseins, trenažieru un sporta zāles apmeklētājiem pieejamas darba dienās no plkst. 15.00 līdz 21.00, brīvdienās no plkst. 13.30 līdz 21.00, iepriekš obligāti piesakoties, zvanot uz tālruņa numuru 67957950. Sporta centrā no piedāvātajiem pakalpojumiem šobrīd nebūs pieejama hidromasāžas vanna. Adrese: Zvaigžņu iela 2a, Inčukalns, Inčukalna pagasts.

Lēdurgas Sporta centrs un Sporta un atpūtas centrs “Namiņš” Inciemā

Siguldas novada iedzīvotājiem katru dienu no plkst. 17.00 līdz 22.00 ir iespēja izmantot trenažieru zāles pakalpojumus, kā arī pieteikties uz dažādu komandu vai individuālo sporta veidu nodarbībām. Plašāk par Lēdurgas Sporta centra, kā arī Sporta un atpūtas centra “Namiņš” Inciemā piedāvātajiem pakalpojumiem iespējams uzzināt, zvanot uz tālruņa numuru 26589854. Iepriekšēja pierakstīšanās ir obligāta. Adrese: Lēdurgas Sporta centrs, “Skola”, Lēdurga, Lēdurgas pagasts; Sporta un atpūtas centrs “Namiņš”, Zvaigžņu iela 7, Inciems, Krimuldas pagasts.

Allažu Sporta centrs

Šobrīd Allažu Sporta centrā Siguldas novada iedzīvotājiem ir iespēja izmantot trenažieru un sporta zāli katru dienu, bet tas ir atkarīgs no kolektīvu sporta veidu nodarbību laikiem. Lai pietiektos apmeklējumam un uzzinātu par pieejamajiem brīvajiem laikiem, iedzīvotāji aicināti zvanīt uz tālruņa numuru 29390733. Adrese: Skolas iela 5, Allažu pagasts.

Ierodoties jebkurā no Siguldas novada pašvaldības Sporta centriem un peldbaseiniem, ir jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un personas apliecinošs dokuments (pase vai ID karte, skolēniem der arī skolēnu apliecība). Visās telpās obligāti ir jālieto sejas un deguna aizsargmaska līdz sportošanas zonai un jāievēro distancēšanās.

Jau ziņots, ka no 15. novembra darbību “zaļajā režīmā” atsācis arī Siguldas Sporta centrs un tajā esošais peldbaseins. Peldbaseins publiskai lietošanai pieejams darba dienu rītos no plkst. 7.00 līdz 8.00 un vakaros no plkst. 18.00 līdz 21.00, bet brīvdienās visu dienu no plkst. 10.00 līdz 20.00. Peldbaseina apmeklējums obligāti jārezervē, zvanot uz tālruņa numuru 25448860. Darbu atsākusi arī Peldētapmācības skola par kuras darbību no 15. novembra var izlasīt šeit. Savukārt apmeklējumu uz Siguldas Sporta centra grupu nodarbībām un Spēki zāli jārezervē laicīgi mobilajā aplikācijā “Bookla”. Klientu skaits visām zonām un nodarbībām ir ierobežots, tāpēc nepieciešams veikt pierakstu savlaicīgi. Grupu nodarbību grafiks novembrim pieejams šeit



© www.sigulda.lv


Pasākumi