×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 18. maijs
Šodien sveicam: Inese, Inesis, Ēriks
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-03-26
Sestdienās un svētdienās plānotas izmaiņas Siguldas tirdzniecības centru veikalu darba laikos

Lai ierobežotu koronavīrusa Covid-19 izplatību, 24. martā valdība uz valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laiku noteikusi nedēļas nogalēs slēgt tirdzniecības centrus, izņemot pārtikas veikalus, aptiekas, higiēnas un saimniecības preču veikalus, kā arī būvniecības veikalus. Jaunās izmaiņas skars arī tirdzniecības centru “Šokolāde”, “Raibais suns”, kā arī tirdzniecības centra Leona Paegles ielā 3 veikalu darbību brīvdienās.

Tirdzniecības centrā “Šokolāde” brīvdienās 1. stāvā strādās pārtikas veikals “Rimi” (8.00–22.00), “Gustavbeķereja”, gaļas izstrādājumu, kūpinājumu veikals “Dūmiņš”, zooveikals “Zoo Centrs”, puķu veikals “Puķe”, “Drogas”, “Mēness aptieka”, aptiekai blakus esošais augļu un dārzeņu stends, kā arī alkoholisko dzērienu veikals “Vynoteka”. Bet 2. stāvā būs atvērts veikals “Siguldas Pērle”. Tirdzniecības centrs atvērts no plkst. 10.00 līdz 21.00.

Tirdzniecības centrā “Raibais suns” brīvdienās būs atvērti šādi veikali: pārtikas veikals “Elvi” (8.00–22.00), zooveikals “Zoo Centrs”, “Mēness aptieka”, “Drogas”, kosmētikas veikals “Refan” un ziedu veikals “Puķu Elvis”. Tirdzniecības centra darba laiks – no plkst. 9.00 līdz 20.00.

Savukārt tirdzniecības centrā Leona Paegles ielā 3 brīvdienās būs atvērts pārtikas veikals “Maxima” (8.00–22.00).

Jāņa tirgus veikali un tirgotāji strādās bez izmaiņām – Jāņa tirgus sestdien būs atvērts no plkst. 8.00 līdz 20.00, bet svētdien no plkst. 9.00. līdz 18.00. Jāņa tirgus vadība atgādina, ka izvēlēto preci vai maltīti no tirgotājiem iespējams pasūtīt līdzņemšanai vai izmantot piegādes iespējas.

Jau ziņots, ka līdz 14. aprīlim Latvijā saistībā ar koronavīrusa izplatību izsludināta ārkārtējā situācija un šajā laikā noteikta virkne ierobežojošu pasākumu gan iedzīvotāju pulcēšanās, gan iestāžu darbībā.


© www.sigulda.lv


Pasākumi