×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 19. maijs
Šodien sveicam: Lita, Sibilla, Teika
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-02-28
Bērnudārza „Pasaciņa” audzēkņi iepazīst veselīgu uzturu un higiēnu

No 18. līdz 28.februārim bērnudārzā „Pasaciņa” norisinājās Veselības nedēļa, kuras mērķis bija atgādināt audzēkņiem par veselīgu uzturu un higiēnas nozīmi ikdienā.

Bērni kopā ar audzinātājām un vecāku atbalstu gatavoja augļu kokteiļus, sviestmaizes, degustēja dažādus piena produktus un veselības tējas, nogaršoja pašu sētos garšaugus un izzināja to labās īpašības. Jaunākā vecuma grupu bērni apzinājās savu ķermeni un emocijas, bet vecāko grupu bērni izzināja cilvēka kaulu uzbūvi. Audzēkņi tika izglītoti arī par zobu un ķermeņa higiēnu. Veselības nedēļas noslēgumā audzēkņi kopā ar audzinātājām devās ārā, lai ar īpašām krāsām iekrāsotu sniegu pavasarīgās noskaņās.

Informāciju sagatavoja:
bērnudārza „Pasaciņa” vadītājas vietniece izglītības jomā
I.Libere


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi