×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 19. maijs
Šodien sveicam: Lita, Sibilla, Teika
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-11-12
Mores pamatskolā sagaidīta Mārtiņdiena un Lāčplēša diena

Aizvadītajā nedēļā Mores pamatskolā norisinājās dažādi pasākumi, kas veltīti Mārtiņdienai un Lāčplēša dienai.

8.novembrī Mores pamatskolas pirmsskolas grupiņas bērni un C klasīte sagaidīja Mārtiņdienu, dodoties masku gājienā, dziedot dziesmas, minot mīklas un spēlējot rotaļas. Mārtiņdienas sagaidītāju vidū bija gaiļi, vilki, zaķi, aitiņas un pat lāči. Mazie gaviļnieki vienojās kopīgās rotaļās par veco Rīgas tiltu, vilka zeķu adīšanu un bites dancināšanu dārziņā. Svētku noslēgumā audzēkņi mielojās ar saimnieces sarūpētajiem pīrāgiem un plāceņiem.

Tuvojoties Lāčplēša dienai, 9.novembrī pamatskolā tika rīkots par tradīciju kļuvušais Patriotisko dziesmu konkurss, skolēniem izdziedot latviešu tautasdziesmas. Mūzikas skolotāju Maijas Ādamsones un Sintijas Laizānes vadībā Mores pamatskolas skolēni bija iemācījušies dažādas latviešu tautasdziesmas – „Ar vilciņu Rīgā braucu”, „Karavīri bēdājās”, „Es izjāju prūšu zemi” un citas. Savus dziedājumus audzēkņi papildināja ar atraktīviem priekšnesumiem.

Informāciju sagatavoja:
Mores pamatskolas direktore
Tīna Blūma


© www.sigulda.lv


Pasākumi