×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-18
Siguldā strādās Eiropas brīvprātīgā darba jaunieši

Biedrība „Siguldas Alternatīvā izglītība" sadarbībā ar Siguldas novada Jaunrades centru uzsākusi īstenot programmas „Erasmus+” projektu „EVS 4 Open–Minded Sigulda”, uzņemot savās organizācijās Eiropas brīvprātīgā darba jauniešus no dažādām valstīm.

Divas jaunietes – Mariana Mirela Botorogeanu no Rumānijas un Edna Vanessa Ferreira Loureiro no Portugāles jau kopš 15.jūnija darbojas Siguldas Valdorfa bērnudārzā, savukārt, Siguldas novada Jaunrades centra nodaļās savu Eiropas brīvprātīgo darbu nupat uzsākuši Elvio Andre Adrade Sargo no Madeiras salas, Portugāles, un Lucia De La Orden Martin no Spānijas.

Vairāk nekā gada garumā brīvprātīgie asistēs pedagogiem viņu darbā ar bērniem un jauniešiem, mācīs un mācīsies valodas, piedalīsies un palīdzēs rīkot organizāciju ikgadējos pasākumus (radošās pēcpusdienas, labdarības aktivitātes un ekspedīcijas, bērnu nometnes, ielu festivālus, Jauniešu dienas u.c.), tādejādi iepazīstot gan vietējās kopienas iedzīvotājus, gan Siguldas novada tradīcijas, Latvijas gadskārtu ieražas un svētkus. Tā kā projekta pamattēma ir „radošums un kultūra", Eiropas brīvprātīgā darba jauniešiem tiks dota iespēja brīvi attīstīt un īstenot arī savas idejas un iniciatīvas, izmantojot neformālās izglītības metodes un radot jaunus kultūras produktus.

Projekts tiek īstenots no 2016.gada 2.maija līdz 2017.gada 1.augustam un tā ārvalstu sadarbības partneri – nosūtošās organizācijas ir „Casa da Horta Associacao Cultural” (Portugāle), „American International School of Transylvania” (Rumānija), „Teatro Metaphora - Associacao de Amigos das Artes” (Madeiras sala, Portugāle) un „Ecocompartimos” (Spānija).

Informāciju sagatavoja:
projekta koordinatore
Dagnija Nuķe


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi