×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 19. maijs
Šodien sveicam: Lita, Sibilla, Teika
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-17
AS „Latvijas Zaļais punkts” Siguldā aicinās jauniešus šķirot stiklu

AS „Latvijas Zaļais punkts” un Siguldas pašvaldības SIA „Jumis” sadarbībā ar veikalu „Rimi” 22.augustā no plkst.12.00 līdz 15.00 piedalīsies pasākumā jauniešiem „Ligzda Raiņa parkā”, lai stāstītu jauniešiem par atkritumu šķirošanas nepieciešamību un veicinātu stikla nošķirošanu.

AS „Latvijas Zaļais punkts” informatīvā telts atradīsies Raiņa parkā, kur ikvienam būs iespēja uzzināt par dažādu materiālu šķirošanu un pārstrādi, apskatīt infografikas, uzdot jautājumus atkritumu šķirošanas ekspertam Punktuālim un citiem AS „Latvijas Zaļais punkts” pārstāvjiem.

Kaspars Zakulis, AS „Latvijas Zaļais punkts” direktors:

„Šķirot atkritumus ir viegli, to zina ikviens bērns un jaunietis. Mūsu uzdevums ir radīt cilvēkiem izpratni, ka atkritumi, ko ikdienā izmetam, ir vērtīgs resurss, kas pārstrādāts var kalpot vēl un vēl. Pasākumā ikviens varēs aprunāties ar Punktuāli, kurš pastāstīs gan par stikla, plastmasas, papīra un bateriju šķirošanu, gan par šo materiālu otrreizējo pārstrādi.”

Atnesot uz AS „Latvijas Zaļais punkts” telti vismaz vienu tukšu stikla pudeli vai burku un aizpildot aptaujas anketu, ikviens pasākuma apmeklētājs piedalīsies loterijā. Izlozes kārtībā balvā varēs iegūt veikala „Rimi” dāvanu karti 50 eiro vērtībā. Izloze notiks plkst.15.00, kad tiks noskaidroti laimīgie balvu ieguvēji.

Informāciju sagatavoja:
Korporatīvās komunikācijas direktore Dace Jansone


© www.sigulda.lv


Pasākumi