×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 19. maijs
Šodien sveicam: Lita, Sibilla, Teika
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-05
Siguldā notiks meistarklase „Baltic Booster” Baltijas radošajiem uzņēmējiem

„Creative Business Cup” ir starptautisks konkurss radošo industriju uzņēmējiem, kas norisinās ik gadu un pulcē nacionālo atlašu uzvarētājus no visas pasaules. Dalība konkursā sniedz uzņēmējiem iespēju veidot starptautiskus kontaktus, piedalīties semināros un diskusijās, prezentēt savu ideju ārvalstu investoriem un potenciālajiem sadarbības partneriem, pilnveidot zināšanas un prasmes par radošo industriju biznesa attīstību, kā arī iegūt vērtīgas balvas (1.vietas ieguvēji saņem naudas balvu 20 000 USD) un titulu „Pasaules labākais uzņēmējs radošajās industrijās”. Konkursa fināls norisināsies 2015.gada novembrī Kopenhāgenā.

Lai izraudzītos spēcīgāko pārstāvi, katra iesaistītā valsts rīko nacionālo finālu. Pateicoties labai sadarbībai ar Baltijas valstu pārstāvjiem, Jauno uzņēmēju centrs ir aicinājis 9 labākos uzņēmējus no katras Baltijas valsts uz kopīgām mācībām 6. un 7.jūnijā Siguldā. Meistarklasi „Baltic Booster” vadīs pieredzējušais lektors un uzņēmējs no Dānijas Kenets Agerholms (Kenneth Agerholm). Pasākuma dalībniekus uzņems Siguldas novada pašvaldība, kurai ir vērtīga pieredze un lieliski rezultāti radošo industriju veicināšanā. Dalībniekiem būs iespēja klātienē iepazīties ar Siguldas radošās uzņēmējdarbības piemēriem.

Siguldas attīstības aģentūras direktore Laura Konstante: „Radošās uzņēmējdarbības attīstība ir galvenais pašvaldības impulss vēsturiskā Siguldas pils kompleksa atdzimšanai. Esam pagodināti uzņemt Siguldā „Baltic Booster” meistarklasi, lai nākotnē arī kāds no Siguldas radošajiem uzņēmējiem varētu kvalificēties „Creative Business Cup” ar kādu inovatīvu un radošu produktu.”

Dānijas Kultūras institūta vadītājs Simons Holmbergs: „Dāņu uzņēmējs Kenets Agerholms jau atkal viesojas Rīgā, lai sniegtu radošas un inovatīvas idejas Baltijas konkursu pretendentiem. Meistarklases mērķis ir sniegt dalībniekiem zināšanas un prasmes biznesa modeļa uzlabošanā un trenēt viņu prezentācijas prasmes. Konkursa „Creative Business Cup” mērķis ir iedvesmot uzņēmējus radīt būtiskas pārmaiņas sabiedrībā. Tāpēc Dānijas Kultūras institūts atbalsta šo meistarklasi un vēl veiksmi visiem pretendentiem.”

Kultūras ministrijas uzdevumā nacionālo atlasi organizē Jauno uzņēmēju centrs, kurš darbojas Latvijā kopš 2010.gada un ir uzkrājis būtisku pieredzi uzņēmējdarbības vides attīstības veicināšanā. Partneri konkursa organizēšanā ir Kultūras ministrija, Dānijas Kultūras institūts, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, Mentoru Klubs, DEMOLA Latvia, Latvijas Mākslas akadēmija, Siguldas novada pašvaldība, Kustība „The Red Jackets” un FOLD.

Informāciju sagatavoja:
Līva Brēmere

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi