×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 20. maijs
Šodien sveicam: Venta, Salvis, Selva
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-05-09
Siguldas pilsdrupās notiks “Vizbulītes” 60 gadu jubilejas dižkoncerts

Sestdien, 11. maijā, plkst. 16.00 Siguldas pilsdrupu estrādē ikviens aicināts uz deju kolektīva “Vizbulīte” 60 gadu jubilejas svinību kulmināciju – dižkoncertu “Mans laiks”.

Koncertā piedalīsies aptuveni 200 bijušie bērnu un jauniešu deju kolektīva “Vizbulīte” dejotāji. Uz skatuves būs iespēja redzēt astoņus dejotāju sastāvus – sākot no tiem, kas “Vizbulītes” dibinātājas Dainas Štālas vadībā deju soļus sākuši apgūt no 1970. gada un no 2006. gada to turpinājuši darīt Indras Ozoliņas iedvesmoti, līdz pat tiem, kas “Vizbulītes” rindās ir vēl šobrīd. Ar to “Vizbulītes” dejotāju klātbūtne koncertā nebeidzas – uz skatuves notiekošo skatītāju rindās īpaši atbalstīs Daina Štāla un tie 10 bijušie dejotāji, ar kuriem reizē 1964. gadā šis kolektīvs aizsākās.

Dižkoncertam dejotāji gatavojas visu pavasari, uz mēģinājumiem Siguldā braucot no malu malām, tāpēc sestdien dejas prieku un kopā būšanas spēku varēs izjust ikviens koncerta apmeklētājs. Svētku reizē dejotāju izvēlētās dejas Siguldas pilsdrupu estrādē tiks vienlaicīgi izdejotas uz četrām īpaši izbūvētām skatuvēm.

Biļetes cena – 10 eiro.Ar “S! Karti” iepriekšpārdošanā 20 % atlaide, daudzbērnu ģimenēm 40 % atlaide. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp tiešsaistē. Biļešu tirdzniecība koncerta norises vietā un ieeja Siguldas pilsdrupu estrādē koncerta apmeklētājiem – pasākuma dienā no plkst. 15.00. Koncerts vienā daļā, sēdvietas estrādē nav numurētas.

Uz tikšanos dejā!

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi