×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-10-13
Aicina uz izrādi „Mēs un mūsu sieva”

Siguldas pagasta Kultūras namā 20.novembrī plkst.19.00 būs skatāma Neatkarīgā teātra „Kabata” teātra komēdija divās daļās „Mēs un mūsu sieva”.

Pasaules kārtība vīrietim ir tāda: sieva, savi bērni, sievas bērni, kopīgie bērni, draudzene, mīļākā, otra sieva, paziņas un gultas biedrenes... Bieži vien sieva nezina neko, dažreiz zina, bet visi turpina dzīvot tālāk, jo tic tam, kas dara viņus laimīgus.

Kas notiek tad, ja sievai ir vīrs, otrs vīrs, bērns un vēl mīļākais? Kad viss ir sagriezts ar kājām gaisā? Un ja vēl vīrs to uzzina? Vai vīrieši rīkojas, kā vīriem pienākas? Vai arī tomēr viņi mēģina neredzēt redzamo?

Kolumba cienīgi atklājumi, kaislību ugunis, dzīvi miroņi, neiedomājami sižeta pavērsieni, pašnāvību mēģinājumi, divi ģībieni, gandrīz kautiņš uz līdzenas vietas un laimīgas(?) beigas.

Par Aīdas Ozoliņas spēlētās varones sirdi un vietu viņas dzīvē cīnīsies latviešu komiķi Jānis Kirmuška un Imants Vekmanis. Izrādes režisore Indra Vaļeniece. Šī izrāde ir 2.sērija izrādei „Pērku jūsu vīru”…

Biļešu iepriekšpārdošana Biļešu Paradīzes kasēs, www.bilesuparadize.lv un Siguldas pagasta Kultūras namā pie vadītājas no 13.oktobra darba laikā. Biļešu cenas no 4 – 7 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Administrācija
- 2014-11-20 16:35

Labdien!
Siguldas pagasta Kultūras nama vadītāja informē, ka ir atlikušas vairs tikai dažas vietas zāles vidū un pēdējās rindās, kuras tiks tirgotas pa 4 eiro. Biļetes būs iespējams iegādāties pirms izrādes sākuma.
Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

skeptikje
- 2014-11-20 15:24

vai biļeti varēs arī nopirkt pirms izrādes turpat kultūras namā?

Pasākumi