×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-06
Ziemassvētku ieskaņas pasākums Morē

Svētdien, 11.decembrī, plkst.16.00 Mores pagasta Tautas namā notiks Ziemassvētku ieskaņas pasākums, kurā varēs baudīt muzikālu uzvedumu „Pretī Ziemassvētkiem” un līdzdarboties radošajās darbnīcās. Šajā dienā Mores pagasta iedzīvotāji aicināti savās sētās iedegt svētku eglītes, lai Ziemassvētku prieks rastu ceļu no mājas uz māju.

Mores skatuves mākslu studijas muzikālās izrādes „Pretī Ziemassvētkiem” laikā tiks iedegta svētku egle Mores pagasta Tautas namā. Kopā ar trim Sniegavīriem skatītāji varēs doties pretī svētkiem, nonākot ciemos gan pie Rukša, gan Peļu saimes, gan bailīgā Zaķa. Pēc izrādes apmeklētāji aicināti līdzdarboties Ziemassvētku radošajās darbnīcās un satikt jautro Rūķi.

Radošajās darbnīcās varēs veidot eglīšu rotājumus no dažādiem materiāliem visdažādākajās tehnikās. Kā dāvanu sev pašam un visiem Mores iedzīvotājiem un viesiem, būs iespējams izgatavot gaismas lukturīšus, ar kuriem tiks izgaismotas ābeles Mores ielās.

Ieeja – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi