×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-05
Uzsāks Siguldas novada Kultūras centra pārbūvi

Saskaņā ar šovasar izsludināto atklāto iepirkuma konkursu, kurā tika saņemti septiņi piedāvājumi, Siguldas novada Kultūras centra vērienīgo rekonstrukciju par 7 730 040 eiro uzticēts veikt SIA „MONUM”. Rekonstrukcija tiks uzsākta šā gada nogalē.

Rekonstrukcijas laikā tiks veikta telpu pārbūve, ieejas mezgla pārbūve un jaunu noliktavu izbūve aiz Lielās zāles. Pārbūves gaitā tiks izveidotas trīs mēģinājumu telpas orķestra, kora un dejotāju vajadzībām, paplašināta skatuve un iegūtas papildu sēdvietas skatītājiem.

Siguldas novada Kultūras centra rekonstrukcijas projekts ir vairākkārt apspriests ar kultūras nozares speciālistiem, lai veidotu mūsdienīgu un funkcionālu kultūras centru, kas nodrošinātu pilnvērtīgu kultūras baudījumu ikvienam tā apmeklētājam.

Projekta īstenošanu līdzfinansē Emisiju kvotu izsoļu instruments, Siguldas novada pašvaldībai ir piešķirts līdzfinansējums projekta „Siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšana Siguldas novada Kultūras centra ēkā” īstenošanai 1 921 171.03 EUR apmērā. Projekta mērķis ir uzlabots Siguldas novada Kultūras centra energoefektivitāti, pārbūvējot esošo ēku par zema enerģijas patēriņa ēku. Pēc projekta īstenošanas enerģijas patēriņš apkurei uz ēkas aprēķina platību būs 32.60 kWh/m2 gadā; CO2 ietaupījums 44 568.79 kg CO2/gadā.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Septiņi
- 2016-10-05 19:25

Tiešām vajadzētu sanākt skaisti! Un patīk, ka tomēr var atrast arī vecā kultūras nama sajūtas, jo ir labi saglabāt dažādu laiku lieciniekus... Tas pasauli padara interesantu!

Māris
- 2016-10-05 13:26

Kas tas par jaunu fotografiju izvietojumu, kuras neatveras normālā izmērā, ka bija iepriekš! Un varbūt ir avots, kur var apskatīties pārplānoto kultūras namu, sabiedrisko apspriešanu laikam esmu nogulējis.

Atbilde: Māris
Administrācija
- 2016-10-05 15:28

Labdien, Māris!

Siguldas novada Kultūras centra pēcrekonstrukcijas vizualizācijas mājaslapas fotogrāfiju galerijā ievietotas kā parasti.

Lejupielādējams rekonstrukcijas tehniskais projekts ar vizualizācijām un visu pārējo informāciju pieejams šeit:
https://d26c5bk5gdvuc.cloudfront.net/parent_upload/upload/File/iepirkumi/Nolikuma_7_pielikums_Tehniskais_Projekts.zip

Papildu informācija pieejama sadaļā „Iepirkumi” – „Atklāti konkursi” – „Rezultāti” šeit: http://www.sigulda.lv/public/lat/pasvaldiba/iepirkumi1/6/2/

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Atbilde: Māris
Māris
- 2016-10-05 22:56

Paldies!

Pasākumi