×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-03
Koncertzāle „Baltais Flīģelis” aicina uz Rudens kamermūzikas festivālu

​Piektdien, 7.oktobrī, plkst.19.00 Siguldas koncertzālē „Baltais Flīģelis” Rudens kamermūzikas festivāla ietvaros izskanēs koncertprogrammas „Happy birthday, Steve Reich!” pirmatskaņojums. Tas piedāvās izbaudīt modernu un ritmiski pulsējošu tonālo mūziku, kurā nav ne miņas no skumjām un nostalģijas.

Amerikāņu dzīvās leģendas Stīva Reiha 80.dzimšanas dienas gadā šim minimālisma metram visā pasaulē tiek pievērsta īpaša uzmanība. Reihs ir būtiski ietekmējis ne vien 20.gadsimta mūzikas vēstures attīstības gaitu, bet arī savu sekotāju muzikālās domas virzību, akcentu no kontrastējošu tēlu duālisma pārvietojot pašas mūzikas virzienā. Līdzās Reiha dzīvīgajām skaņu ainām un atmiņu stāstiem par meistara radošajām idejām vakara programmu bagātinās viņa domubiedru un skatuves partneru darbi –  Ņujorkas avangarda apvienības „Bang On A Can” dibinātāju Džūlijas Volfes un Pulicera prēmijas laureāta Deivida Langa opusi, arī amerikāņu brīvdomātāja Džona Keidža, britu grupas „Radiohead” un Ņujorkas pēdējās desmitgades spilgtākā komponista un aranžētāja Niko Mjūlija sacerējumi.

Ņujorkas metropoles gaisotnē ieturētajā muzikālo svinību vakarā piedalīsies mūziķi Egīls Šēfers (klarnete), Juris Žvikovs (klavieres) un sitaminstrumentu ansamblis „Perpetuum Ritmico”.

Rudens kamermūzikas festivāls ir nozīmīgākais un tradīcijām bagātākais kamermūzikas festivāls Latvijā, kas, sākoties rudens/ziemas koncertsezonai, notiek Rīgā un citās Latvijas pilsētās kopš 1993. gada. Festivāla patrons kopš 2008.gada ir komponists Pēteris Vasks.

Biļetes cena – no 5 līdz 10 eiro;  Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 1 eiro atlaide. Biļetes pieejamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un stundu pirms pasākuma – norises vietā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi