×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-08-23
Aicina uz tikšanos ar apbalvojuma „Laiks Ziedonim 2016” laureātu Andri Jenertu

Sestdien, 27.augustā, Imanta Ziedoņa vasaras mājā „Dzirnakmeņi” Murjāņos no plkst.12.00 notiks tikšanās ar diviem apbalvojuma „Laiks Ziedonim 2016” laureātiem: Siguldas pilsētas vidusskolas skolnieku Andri Jenertu un Rūjienas mākslas skolas direktoru Jāni Galzonu. Ieeja pasākumā bez maksas, līdzi ņemot groziņus.

Siguldas pilsētas vidusskolas skolnieks un Siguldas novada Jaunrades centra mehatronikas pulciņa idejas autors un konsultants Andris Jenerts, kurš šogad saņēma laureāta titulu nominācijā Bērniem un jauniešiem „Rabarbers”, ar stāstījumu „Idejas, kas aizauj” pastāstīs par savu pieredzi, kā atrast īsto un vienīgo ideju, par ko aizdegties un turpināt profesionāli pilnveidoties, saglabājot dzirksti sirdī.

Savukārt apbalvojuma „Laiks Ziedonim 2016” laureāts novadpētniecībā „Kedas” Jānis Galzons prezentācijā „Idejas arheoloģija” stāstīs, kur meklēt idejas radošumu, par zīmju valodas spēku.

Imanta Ziedoņa fonds „Viegli” apbalvojumu „Laiks Ziedonim” iedibinājis 2014.gadā, lai iedvesmotu, novērtētu un cildinātu jaunradi, kā arī dzejniekam Imantam Ziedonim svarīgās vērtības – izcilību, degsmi, sūtību, stāju, veiksmi un savpatību, kas tiek meklētas ikviena pretendenta personībās.

Informāciju sagatavoja:
Komunikācijas projektu vadītāja
Kristīne Tjarve


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi