×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-08-22
Velo izklaides brauciens „SkirtBike Sigulda”

Turpinot iepriekšējā gadā iedibināto tradīciju, biedrība „Siguldas Alternatīvā izglītība” aicina ikvienu interesentu 28.augustā piedalīties velo izklaides braucienā  „SkirtBike Sigulda”. Pasākuma mērķis ir popularizēt velobraukšanu kā jautru, ģimenisku aktivitāti ar velo parādes vienojošo simbolu krāsainu, atraktīvu apģērbu.

Pasākuma organizatori ir Eiropas brīvprātīgā darba jaunieši Mariana Mirela Botorogeanu (Rumānija), Edna Vanessa Ferreira Loureiro (Portugāle), Elvio Andre Adrade (Portugāle, Madeiras sala) un Lucia De La Orden Martin (Spānija), kas programmas „Erasmus+:Jaunatne darbībā”  projekta „EVS 4 Open-Minded Sigulda” (Nr.2016-1-LV02-KA105-001021) ietvaros šobrīd darbojas Siguldas Valdorfa bērnudārzā un Siguldas novada Jaunrades centrā.

Pasākums sāksies plkst.11.00 Dzelzceļa stacijas laukumā pie Laimas pulksteņa un turpinās savu gaitu maršrutā: Dārza iela – Televīzijas iela – Līvkalna iela – Pēteralas iela – Gleznotājkalns (pirmā apstāšanās vieta, aktivitāte) – Pēteralas iela – Līvkalna iela – Pils iela – Pils parks (otrā apstāšanās vieta, aktivitāte) – Siguldas Jaunā pils – Siguldas pilsdrupas – Baznīcas iela – Spieķu laukums – Cēsu iela – Svētku laukums (trešā apstāšanās vieta, aktivitāte) – Jāņa Poruka iela (Siguldas Valdorfa bērnudārzs).

Brauciena noslēgumā dalībnieki tiek aicināti pievienoties piknikam Siguldas Valdorfa bērnudārza pagalmā, kurā varēs baudīt dažādu valstu nacionālās uzkodas un dzērienus. Foto sesijā velobraucēji savus krāšņos tērpus varēs iemūžināt bildēs. Bērniem plānotas dažādas radošas aktivitātes, dziesmas un dejas.

Dalībnieki aicināti pieteikties līdz 26.augustam, aizpildot anketu šeit.

Pasākuma atbalstītāji – uzņēmums „Veloriba” un Siguldas novada pašvaldība.

Informāciju sagatavoja:
projekta koordinatore
Dagnija Nuķe

 

Eiropas Komisijas atbalsts šīs publikācijas tapšanai nav uzskatāms par tās satura apstiprinājumu, kas atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi