×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-08-18
Aizvadītas aizraujošās „Beton on Fire Sigulda” sacensības

13.augustā Siguldā tika aizvadīts „Optibet Beton on Fire Sigulda” 2016.gada posms. Lai arī laikapstāķļi nelutināja, tas netraucēja izturīgākajiem skatītājiem izbaudīt lielisku šovu. Šogad pasākumā bija divi jaunumi – downhill disciplīna un motocikla sacīkstes pret kalnu.

Aizraujošā sacīkstē uzvaru inline/skrituļslidu disciplīnā izcīnīja Kilian Braun no Šveices, tāpat kā pagājušogad, neatstājot izredzes konkurentiem. Otrais Falko Quinger (Vācija), tūlīt aiz viņa Sebastien Rastegar (Irāna). Mājinieks Kārlis Švalbe šoreiz augstajā ceturtajā vietā, irānim zaudējot tikai 3 sekundes simtdaļas divu braucienu summā.

Longbordu disciplīnā poļi Jakub Braor un Piotr Duma (trešās un otrās vietas ieguvēji) tā arī nespēja izrādīt pretestību latvietim Gustavam Gailītim, kuram šoreiz pārliecinoša uzvara.

Sacīkstēm jaunajā downhill velosipēdu disciplīnā, pārliecinošu sniegumu rādīja Kārlis Kišuro, kura konkurents Reinis Mednis piedzīvoja smagu kritienu jau iesildošajā treniņbraucienā, tādējādi vairs nespējot apdraudēt Kārļa pozīcijas.

Sacensību noslēgumā skatītājus priecēja lielisks šovs šovmeņa un kaskadiera Jean-Yves Blondeau (Francija) un Latvijas frīstaila motokrosa sportista Mārtiņa Aleksandroviča izpildījumā – sacīkste ar Kilian Braun un Kārli Kišuro, kurā ātrāks izrādījās motocikls.

Oficiālie „Optibet Beton on Fire Sigulda 2016'” rezultāti (ieskaitīti divi labākie braucieni, tādējādi veidojot labāko braucēju topu):

Inline TOP 10:
1.Kilian Braun SUI
2.Falko Quinger GER
3.Sebastien Rastagar IRN/FRA
4.KĀRLIS ŠVALBE LAT
5.Nicolas Varin FRA
6.Romain Guiniet SUI
7.Adrian Deck SUI
8.Kirill Ryazantsev RUS
9.Cedric Buxin FRA
10.Tiziano Ferrari ITA

Longboard TOP 3:
1.Gustavs Gailītis LAT
2.Piotr Duma POL
3.Jakub Braor POL

Downhill TOP 6:
1.Kārlis Kišuro LAT
2.Mārtiņš Bērziņš LAT
3.Kristaps Elstiņš LAT
4.Reinis Mednis LAT
5.Reinis Priedītis LAT
6.Gusts Ošmucnieks LAT


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi