×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-18
„Siguldas kausā” regbijā triumfē mājinieki

Svētdien, 17.jūlijā, Siguldā tika aizvadīta tradicionālā „Siguldas kausa” izcīņa regbijā 7. Šajā olimpiskajā regbija paveidā sacensības Siguldas Depo laukumā notika ceturto gadu. Pirmo reizi šo gadu laikā kauss palika mājās – spēcīgākie izrādījās regbija kluba „Sigulda” spēlētāji.

Turnīrs jau tradicionāli notika Latvijas čempionāta pirmās līgas ietvaros un bija sezonas trešais posms. Pēc pirmajiem diviem posmiem siguldieši kopvērtējumā ieņēma trešo vietu, ko dalīja ar regbija klubu „Eleja” un Latvijas U18 izlasi.

Siguldā sacentās deviņas komandas, kas bija sezonas rekords. Komandas bija sadalītas trīs apakšgrupās. Apakšgrupu cīņās siguldieši vispirms ar 19:12 uzveica Grobiņas „Vikingus”, bet vēlāk ar 31:0 Latvijas U18 izlasi. Divas uzvaras regbija klubam „Sigulda” garantēja vietu labāko trijniekā, taču, lai uzvarētu visā turnīrā, bija jāizcīna vēl divas uzvaras, spēlējot pret abu pārējo grupu uzvarētājiem.

Mačā ar regbija kluba „Miesnieki” komandu „Ķekavas novada sporta skola” siguldieši bija pārāki ar 22:17. Ķekavnieki ar 21:5 uzveica „Livonia/Vidzeme”, un tas nozīmēja, ka, lai uzvarētu visā turnīrā, Siguldas regbistiem der arī neizšķirts, bet zaudējuma gadījumā var nākties samierināties ar trešo vietu. Dramatisma pilnā spēlē spēcīgāki tomēr bija mājinieki, kas minūti pirms beigām izcīnīja uzvaru ar 19:17.

Pēc divām otrajām vietām iepriekšējos gados beidzot bija izdevies uzvarēt arī savā laukumā. Otrajā vietā ierindojās „Ķekavas novada sporta skola”, trešie – „Livonia/Vidzeme”. Pārējo vietu sadalījums „Siguldas kausa” izcīņā: 4.vietā – „Jūrmala”, 5.vietā – Latvija U18 izlase, 6.vietā – „Eleja”, 7.vietā – „Vikingi”, 8.vietā – „Mītava”, 9.vietā – „Beverīna/Fēnikss”.

Pateicoties šiem panākumiem, siguldieši arī nostiprinājušies trešajā vietā kopvērtējumā. Situācija pēc trim kārtām: 1.vieta – „Jūrmala” (22 punkti), 2.vieta – „Ķekavas novada sporta skola” (22 punkti), 3.vieta – „Sigulda” (17 punkti), 4.vieta – Latvijas U18 izlase (13 punkti), 5.vieta – „Livonia/Vidzeme” (13 punkti), 6.vieta – „Eleja” (12 punkti), 7.vieta – „Misa” (6 punkti), 8.vieta – „Vikingi” (5 punkti), 9.vieta – „Mītava” (4 punkti), 10.vieta – „Beverīna/Fēnikss” (3 punkti).

Pirmās līgas čempionātā atlikuši vēl divi posmi. 6.augustā komandas spēkosies Rūjienā, bet 4.septembrī – Ozolniekos.

Regbija kluba „Sigulda” rindās spēlēja: Raimonds Rudzāts (kapteinis), Raivis Voitkuns, Toms Kirtovskis, Ervīns Viļumsons, Pēteris Skudra, Artis Koško, Mikus Ozols, Roberts Binde, Kārlis Sarkans, Lauris Murāns.

„Siguldas kausa” norisi atbalstīja Siguldas novada pašvaldība, Regbija Attīstības asociācija, „Ghetto Games” un Latvijas Regbija federācija.

Informāciju sagatavoja:
Regbija klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi