×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-28
Siguldas vieglatlēti piedalās Latvijas čempionātā vieglatlētikā

Siguldas Sporta skolas vieglatlēti godam pārstāvējuši Siguldas novadu Latvijas čempionātā vieglatlētikā, kas norisinājās no 25. līdz 26.jūnijam Jēkabpilī, izcīnot divus čempiona titulus un vienu sudraba medaļu junioru konkurencē, bet jauniešu vērtējumā divas sudraba godalgas. Latvijas čempionātā vieglatlētikā junioriem (U20 grupai) un jauniešiem (U18 grupai) vieglatlēti no visas Latvijas sacentās 39 disciplīnās.

Vidējo distanču skrējējs Edgars Daugulis, spēcīgā konkurencē 800 metru distancē taktiskā cīņā izcīnīja pirmo vietu, bet 1500 metru distancē, uzrādot personisko rezultātu 4:07,74, ieguva sudraba godalgu. Juniors Ričards Griezītis šķēpa mešanā ar rezultātu 62,71 metri izcīnīja pirmo vietu un čempiona titulu. Naurim Jurim Deksnim 400 metru distancē personiskais sniegums 53,47 sekundes, bet 200 metru distancē izcīnīta vieta pirmajā desmitniekā.

Jauniešu grupā veiksmīgi startēja Kristaps Bruners 3000 metru distancē izcīnot sudraba medaļu, bet 1500 metru distancē nedaudz atpalika no trešās vietas. Pauls Daugulis 800 metru distancē ar rezultātu 2:03,86 izcīnīja sudraba godalgu un otro vietu, bet spēcīgajā konkurencē 400 metru distancē palika desmitais. Jaunietēm Loreta Lemberga sestā 800 metru distancē, bet Liene Modnika – septītā. Vēl piedalījās Madis Ciglis un Jānis Urtāns 400 un 200 metru distancēs, bet Patriks Kikusts veica 100 metru sprinta distanci. Guntas Blūmiņas audzēkne Magda Cigle piektā 3000 metru distancē.

Augstu rezultātu sasniegšanai pamatā ir sistemātisks darbs treniņu procesā, kā arī treniņi pavasara mācību – treniņu nometnē, kuras organizēšanā atbalstu sniedza SIA „Segevolde” valdes priekšsēdētāja Anita Jankava, AS „SEB banka” Siguldas filiāles nodaļas vadītāja Raisa Davidova un AS „Siguldas Būvmeistars” valdes priekšsēdētājs Jānis Libkovskis, kā arī pateicība Siguldas novada pašvaldībai.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta skolas vieglatlētikas trenere
Aina Ziediņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi