×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-05-24
PSIA “Jumis” informē par izmaiņām atkritumu apsaimniekošanas maksā

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija ir apstiprinājusi sadzīves atkritumu apglabāšanas maksas paaugstināšanu poligonā SIA “Getliņi EKO”, nosakot, ka no 2016.gada 5.maija maksa par vienas atkritumu tonnas apglabāšanu būs 28,32 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN). Nosakot dabas resursu nodokļa daļu maksājumā par faktiski apglabāto atkritumu daudzumu – 36% jeb 4.32 eiro, kopējā maksa par vienas tonnas sadzīves atkritumu apglabāšanu noteikta 32,64 eiro, iepriekšējo 27,54 eiro vietā.

Ņemot vērā pieaugušās izmaksas par sadzīves atkritumu apglabāšanu atkritumu poligonā SIA „Getliņi EKO” un dabas resursu nodokļa izmaiņas, ir apstiprināta Siguldas pilsētas SIA „Jumis” jauno sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksa Siguldas novadā – 11,07 eiro par m3 (bez PVN), kura stāsies spēkā 2016.gada 23.jūnijā.

Līdz 23.jūnijam Siguldas iedzīvotājiem spēkā būs līdzšinējā maksa 9,91 eiro par m3 (bez PVN).

Esošie līgumi par atkritumu apsaimniekošanu ar Siguldas pilsētas SIA „Jumis” iedzīvotājiem nav jāpārslēdz. Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar SIA “Jumis”, rakstot e-pastu info@jumis.lv, vai zvanot pa tālruni 26112288.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi