×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-04-26
Atvērto durvju diena rehabilitācijas centrā "Krimulda"

Sestdien, 14.maijā, no plkst.9.45 – 16.00 Rehabilitācijas centrā “Krimulda”, kas atrodas vienā no Latvijas gleznainākajām vietām Siguldā, Krimuldas muižas vēsturiskajā centrā, norisināsies atvērto durvju diena, kuru laikā būs iespēja uzzināt par rehabilitācijas nozīmi veselības problēmu risināšanā un profilaksē, iepazīties ar veselīga uztura pamatprincipiem, kā arī noskaidrot, kas ir Feldenkraisa vingrošana.

Dienas sākumā būs iespēja apmeklēt rīta rosmi fizioterapeita vadībā un noskaidrot, kāpēc ir nepieciešams sākt dienu ar veselīgiem vingrojumiem ķermenim. Vēlāk ģimenes ārsti tiks aicināti uz Latvijā vēl nebijušu veselības programmu prezentāciju, kuras laikā varēs noskaidrot, kas ir Feldenkraisa vingrošana un ko tā sniedz mūsu ķermenim un organismam. Tāpat visi interesenti varēs iepazīties ar veselīga uztura pamatprincipiem, apmeklējot uztura lekciju, kuras laikā būs iespējams kopā ar uztura terapeiti pagatavot veselīgas uzkodas gan bērniem, gan pieaugušajiem. Dienas noslēgumā notiks atraktīvs „Nūjošanas pārgājiens”, kura laikā varēs apskatīt Baltijā lielāko dižegli un romantisko Mednieku namiņu, kā arī vērot nomierinošo Gaujas senlejas ainavu.

Dienas laikā būs iespēja arī apmeklēt rehabilitologa konsultācijas, lai noskaidrotu savu veselības stāvokli un noteiktu nepieciešamākās procedūras vai vingrojumus veselības uzlabošanai. Tāpat visi interesenti varēs apmeklēt dažādas relaksējošas procedūras pie centra speciālistiem, kā arī nobaudīt gardas pusdienas muižas kafejnīcā “Milly”.

Lielisks piedāvajums sagatavots arī mājas vīnu cienītājiem – “Lauku ceļotājs” akcijas “Atvērtās dienas laukos” ietvaros, būs vienreizēja iespēja bez maksas nobaudīt Krimuldas muižā darinātos pavasara ziedu vīnus, dzirdēt pieredzējuša vīndara stāstus un vīna pagatavošanas knifus.

Plašāka informācija un iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 28304088 vai rakstot uz e-pastu – rck.medicina@lis.lv.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi