×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-03
Tramplīnlēcēju panākumi nometnē Slovēnijā un sacensībās Polijā

Latvijas tramplīnlēcēji Markuss Vinogradovs, Kristaps Nežborts, Līga Bērziņa un Elizabete Stankeviča no sporta kluba „SK Lidojošais Slēpotājs” ir atgriezušies no veiksmīgas FIS nometnes Slovēnijā, Planicā. Pa ceļam uz mājām sportisti uzkavējās Polijā, lai veiksmīgi startētu tur notikušajās tramplīnlēkšanas sacensībās, ziemeļu divcīņā.

Markuss Vinogradovs, kuram šī nometne bija īpaši veiksmīga, iemēģināja K120 tramplīnu, pa kuru tika uzstādīts arī paša personīgais rekords – 96 metri, pa šo tramplīnu treniņlecienus aizvadīja arī Kristaps Nežborts. Šie puiši leca arī pa K90 jaudas tramplīnu, kur rezultāti arī bija ļoti augsti: no 80 līdz 90 metriem. K90 tramplīnu iemēģināja arī Līga Bērziņa.

Atpakaļceļā no nometnes Slovēnijā mūsu tramplīnlēcēji piedalījās Polijā notiekošajās tramplīnlēkšanas sacensībās „LOTOS CUP”, kas bija jau otrais posms, kurā mūsu tramplīnlēcēji startēja. Mūsu tramplīnlēcēji piedalījās arī ziemeļu divcīņā, kur rezultāti bija visaugstākie. Līgai Bērziņai sacensības notika pa K40 tramplīnu. Pēc pirmās dienas lēkšanas sacensībām Līga Bērziņa ierindojās 13.vietā no 23 sportistu dalības. Līga bija vienīgā meitene, jo bija jāstartē kopā ar puišiem. Priekšā bija vēl distanču slēpošana, (ziemeļu divcīņa sastāv no lēkšanas un distanču slēpošanas), kur Līgai augstā trešā vieta. Pateicoties augstajam rezultātam distanču slēpošanā, Līga ziemeļu divcīņā izcīnīja ceturto ietu.

Markusam Vinogradovam sacensības notika pa K60 tramplīnu. Markuss pēc pirmās dienas ziemeļu divcīņā lēkšanas sacensībām ierindojās augstajā otrajā ietā, aizlecot 62 metrus tālu lēcienu. Markusa grupā bija vēl 21 konkurents. Markuss ir ļoti spēcīgs arī distanču slēpošanā, tieši tas viņam ļāva nosargāt otro vietu ietu arī kopvērtējumā.

Kristaps Nežborts startēja pa K90 tramplīnu. Kristapa lēcieni svārstījās no 60 līdz 70 metriem. Kristaps ziemeļu divcīņā ierindojās vietā, startējot pieaugušo grupā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi