×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-23
Bērnudārzs „Ieviņa” jubilejas tortē iededz piecas svecītes

2010.gada 22. novembrī bija bērnudārza „Ieviņa” atklāšanas svētki, kur 27 darbinieki sagaidīja 116 bērnus un viņu vecākus.

Mūsu galvenais uzdevums bija iegūt vecāku uzticību, radot iestādē pozitīvu mikrovidi, lai bērni pie mums  justos labi. Veidojām kolektīvu, saradām, iepazinām viens otru, radījām sistēmu, kā labāk organizēt ikdienas darbus un bērnu dzīvi bērnudārzā.

Ar katru gadu kļuvām stiprāki un zinošāki, uzkrājām pieredzi – daudz mācījāmies un iesaistījāmies jaunās programmās – Džimbas drošības skolā – programmā, ar kuras palīdzību mācam bērniem, kā justies drošiem saskarsmē ar pieaugušiem un bērniem. Mūs tik ļoti ieinteresēja Ekoskolu programma, ka iesaistījāmies arī tās realizēšanā. Zaļais rūķis, kurš māca bērniem būt draudzīgiem un saudzīgiem pret dabu ir mūsu iestādes lepnums un identifikācijas zīme.

Šie gadi ir bijuši ļoti bagāti un emocionāli piesātināti ar notikumiem, piedzīvojumiem un pasākumiem. Paldies „Ieviņas” darbiniekiem par ieinteresētību un atbildīgo darbu, par mājīgo atmosfēru, atbalstu un sirdspilno attieksmi.

Īpaši sirsnīgs paldies darbiniekiem, kuri ir bijuši uzticīgi „Ieviņai” kopš tās pirmajām dienām: Ilzei Rencei, Signei Vālei, Lindai Dzedulei, Sarmītei Zandovskai, Renātei Birkmanei, Maijai Laveniecei, Edītei Kaparšmitei, Aijai Jēkabsonei, Baibai Lapiņai un Zigrīdai Reselei. Esmu pateicīga bērnu vecākiem un Siguldas novada Domei par uzticēšanos un mūsu attīstības veicināšanu.

Informāciju sagatavoja:
vadītāja Maira Gavare


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi