×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-16
2.klašu skolēni godina Lāčplēša dienu sportojot

Siguldas Sporta skola šogad aicināja visus Siguldas novada skolu 2.klašu skolēnus, lai godinātu Lāčplēša dienu, kopīgi sportojot.

Pasākums notika 12.novembrī Siguldas 1.pamatskolā. Sanākušos mazos sportistus un viņu skolotājus uzrunāja Siguldas novada skolu sporta metodiskās apvienības vadītāja, Sporta skolas direktora vietniece Karīna Putniņa, novēlot visiem parādīt īstu, mūsu Latvijas karavīru piemiņas cienīgu sportisko garu, būt ne tikai veikliem, ātriem un stipriem, bet arī pieklājīgiem, izpalīdzīgiem un draudzīgiem.

Sacensības sākās ar kopīgu iesildīšanos Sporta skolas vieglatlētikas treneres Guntas Blūmiņas vadībā. Tad katram dalībniekam bija jāizpilda trīs vingrinājumi: atspoles skrējiens, tāllēkšana un 1 kg pildbumbas mešana. Kad šis uzdevums tika veikts, klašu komandas sacentās divās stafetēs, par kurās uzrādītajiem rezultātiem sportiskākajām trīs klasēm tika pasniegti kausi. 1.vietu izcīnīja Siguldas pilsētas vidusskolas 2.s klase, 2.vietu - Siguldas 1.pamatskolas 2.b klase, 3.vietu - Laurenču sākumskolas 2.a klase. Visi sacensību dalībnieki saņēma arī piemiņas diplomu, katra klase arī konfekšu turzu kā saldu balvu par sportisko azartu.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi