×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-31
Siguldas pilsētas vidusskolas 1.s klases skolēni piedalās sporta nometnēs

Siguldas pilsētas vidusskolas 1.s klasei, nu jau 2.s klasei , skolotāja Andra  Fridrihsone  bija noorganizējusi divas sporta nometnes jūnijā un augustā. Jūnijā bija gan fiziskās aktivitātes un treniņi stadionā, sacensības dažādās sporta disciplīnās, gan orientēšanās pasākums. Katru dienu bērni devās pārgājienā pa Siguldas takām, lai iepazītu apkārtni un trenētu izturību. Prieks , ka visi klase skolēni  spēja pārvarēt nebūt ne vieglās aktivitātes.

Augustā nu jau 2.s klase veselu nedēļu pavadīja diennakts sporta nometnē Limbažos. Tā bija laba skola patstāvības , izturības, biedriskuma un sportiskā gara izaugsmei.

Katru dienu rīta rosme, divi treniņi skolotāju Andras Fridrihsones un Agra Leļa vadībā. Atpūtas brīžos peldēšana ezerā , lēkšana no laipas, gaviles , prieks un ļoti laba apetīte ēdienreizēs. Laiks lutināja, tāpēc vasara tika izbaudīta no sirds.

Bērniem bija iespēja iepazīt Limbažus pārgājienā pa Lielezera dabas taku, apskatīt pilsētu ekskursijā, paciemoties Limbažu muzejā ,kurā  visi varēja iejusties senlaiku bruņinieku ādā, ieņemot un aizsargājot pils mūrus. Pārceļoties uz nedaudz senākiem laikiem, bērni nokļuva skolā, kurā visi izmēģināja roku rakstīšana ar tinti. Nepaklausīgākie tupēja klases stūrī uz zirņiem. Atraktīvākie piemērīja dāmu cepures , kungu cilindrus un katliņus.

Neaizmirstams pasākums bija tikšanās ar olimpisko spēļu dalībnieku airēšanā Kristapu Zaļupi. Jaunie interesenti uzzināja ne tikai teoriju par laivu vēsturi , bet varēja katrs individuāli izmēģināt savas airēšanas un līdzsvara prasmes-  viens pats domāt, kā izķepuroties no situācijas. Gaviles , uzmundrinājumi, pamācības no treneru puses un viss beidzās labi.

Dienas bija noslogotas , piedzīvojumiem bagātas. Galvenais ieguvums- klase ir kļuvusi krietni saliedētāka, draudzīgāka. Katram individuāli bija iespēja izvērtēt savus spēkus sportā, pierādīt savu cīņas garu. Paldies nometnes organizētājai un vadītājai skolotājai Andrai, atsaucīgajam un pacietīgi labestīgajam skolotājam Agrim. Paldies arī vecākiem par atsaucību.
 

Informāciju sagatavoja:
klases audzinātāja Guna Balode


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi