×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-28
Aicina uz Ingunas Krolles-Irbes izstādi „Gaismas noplūde” „Siguldas Tornī”

No 30.jūlija līdz 30.augustam Kultūras un mākslas telpā „Siguldas Tornis” būs skatāma mākslinieces Ingunas Krolles-Irbes izstāde „Gaismas noplūde”. Izstāde ir kā atskats uz radošās aktivitātes jomu – glezniecību, kas attīstīta paralēli grafikas un video paņēmieniem.

Darbi, kas būs skatāmi izstādē, tapuši divu gadu laikā. Ideja par Kosmosu un Visumu nodarbinājusi mākslinieci jau ilgāku laiku, tāpēc šajā izstādē uzmanība pievērsta tieši šīm tēmām.

Inguna Krolle-Irbe par izstādi stāsta: „Gaismas noplūde. Sākotnēji šis vārdu salikums radās pats no sevis, nezinot savas izcelsmes dzirksti. Kāda gan debesīs gaismas noplūde, kur valda Bezgalība? Bet jau trīs mēnešus vēlāk, piepeši radās atklāsme, viss ir vienkārši. Mēs katrs, ikviens, kas dodam savu mīlestību, dodam gara spēku, esam Gaismas avots, no kura plūst Bezgalīgā Gaisma.”

Māksliniece Inguna Krolle-Irbe izglītību ieguvusi Jāņa Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolā un Latvijas Mākslas Akadēmijas Grafikas nodaļā. Strādājusi par mākslas skolotāju, izstāžu kuratori, mākslas galerijas vadītāju, gan par vadošo dizaineri uzņēmumā Čikāgā, ASV. Savu radošo pieredzi bagātinājusi daudzās izstādēs un projektos.

Izstāde atvērta ceturtdienās, piektdienās, sestdienās, svētdienās no plkst.12.00 līdz 17.00, citā laikā, piesakoties pa tālruni 29222099 vai 29218240. Ieeja – par ziedojumiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi