×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-02
Notiek remontdarbi Siguldas novada izglītības iestādēs

Lai Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņi jauno mācību gadu varētu uzsākt sakārtotā vidē, vasarā izglītības iestāžu ēkās notiek dažādi rekonstrukcijas, kosmētiskā remonta un labiekārtošanas darbi.

Siguldas 1.pamatskolā notiek jumta siltināšanas un seguma maiņas darbi virs aktu zāles. Ieplānots arī sporta zāles fasādes remonts un vestibila kosmētiskais remonts. Laurenču sākumskolā tiks veikta pagrabtelpu pārveidošana par ģērbtuvēm, bet Siguldas pilsētas vidusskolā tiks veikts 1.stāva gaiteņa remonts un elektrības galvenās sadales rekonstrukcija. Mores pamatskolā, pateicoties labdarības projekta „Give More” ietvaros saziedotajiem līdzekļiem, jau veikti vairāki labiekārtošanas darbi, bet vēl plānota elektroinstalācijas renovācija un galdniecības kabineta remonts. Pirmsskolas izglītības iestādē „Ābelīte” tiks veikts kosmētiskais remonts ēdnīcā un trauku mazgātavā, kā arī notiks gaismas ķermeņu nomaiņa grupās un ierīkota signalizācija. Bērnudārzos „Saulīte”, „Pīlādzītis” un Allažu pamatskolas pirmsskolas izglītības grupā notiks teritorijas labiekārtošanas darbi.

Siguldas novada Jaunrades centrā remonta darbi sākti jau aprīlī – veikts jumta, skursteņa un parapeta remonts. Ēka Skolas ielā 3, kurā atrodas Jaunrades centrs, Siguldas novada bibliotēka, Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvalde un biedrība „Cerību spārni”, kļuvusi pieejama cilvēkiem ar kustību traucējumiem – pie ēkas ir izveidota uzbrauktuve, bet iekštelpām ir iegādāts mobilais ratiņkrēslu pacēlājs.

Mākslu skolā „Baltais Flīģelis” šovasar tiks veikts koncertzāles un vestibila remonts, krāsota un labota fasāde.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi