×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-01
Aicina doties pastaigā, aplūkojot Siguldas vēsturiskās ēkas

Siguldas novada Tūrisma informācijas centrs ir sagatavojis jaunu „Siguldas pastaigu” maršrutu, kas šoreiz papildināts ar novadpētniecisku izstādi pašā informācijas centrā.

Izstāde ļauj apmeklētājiem iepazīt 14 Siguldas ēku būvvēsturi un zināmos faktus par šo ēku iedzīvotājiem, savukārt, dodoties „Siguldas pastaigās” ar sagatavoto maršruta karti, apmeklētāji aicināti šīs ēkas saskatīt pilsētvidē.

Sekojot pastaigu kartei un baltai norādei ar Siguldas spieķu simbolu, ikviens apmeklētājs no Tūrisma informācijas centra dzelzceļa stacijas ēkas var doties izpētīt Siguldas vēsturisko apbūvi. Pastaigu maršrutā ir iekļautas 12 ēkas, kuras ir valsts, vietējas vai novada nozīmes arhitektūras pieminekļi, kā arī divas ēkas, kuras reiz nesušas cēlo villu vārdu un ir lieliski Siguldas kā kūrorta pilsētbūvniecības simboli.

Tāpat iedzīvotāji tiek aicināti aktīvi dalīties atmiņās vai fotostāstos ar Siguldas novada Tūrisma informācijas centru gan par šo, gan arī par citu Siguldas vēsturisko ēku sendienām, lai jau apkopotais materiāls taptu vēl bagātīgāks.

Izstāde Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā būs apskatāma līdz 31.jūlijam.

Siguldas novada Tūrisma informācijas centrs turpmāk katru sezonu piedāvā aktuālu „Siguldas pastaigu” maršrutu.

 


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi