×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-29
Nodarbinātības projektā iesaistītajiem jāapmeklē darba drošības instruktāža

Siguldas novada pašvaldība, sadarbībā ar Siguldas novada uzņēmējiem, no 1.jūnija uzsāks skolēnu vasaras nodarbinātības projektu. Skolēni, kuriem nepieciešama darba drošības instruktāža, to vēl nav noklausījušies, pirmdien, 1.jūnijā, Jaunrades centra Jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” Skolas ielā 3 plkst.15.00 tiek organizēta papildu apmācība.

Kopumā darbam vasarā šogad saņemti 295 skolēnu pieteikumi. 144 skolēni ir vecumā no 15 līdz 19 gadiem; 151 vecumā no 13 līdz 14 gadiem. Pieteikumi saņemti arī no diviem skolēniem, kuri vēl nav sasnieguši 13 gadu vecumu, tādēļ šogad projektā netiks iesaistīti. Skolēni strādās 17 pašvaldības struktūrvienību un iestāžu izveidotajās darbavietās un pie 29 novada uzņēmējiem: SIA „Siguldas saldējums”; SIA „Tridens”; SIA „Livonija AV”; SIA „Gartens”; SIA „Onikss RI”; SIA „J.D.&Co”; SIA „CSS-Alpine”; biedrība „Cerību spārni”; SIA „Vietu lietas”; Turaidas muzejrezervāts; SIA „Kristīne RR”; SIA „viesnīca Santa”; SIA Rehabilitācijas centrs „Krimulda”; IU „Valenti V”; biedrība „Mores muzejs”; nodibinājums „Allažu bērnu un ģimenes atbalsta centrs”; IU „Sandovs”; Z/S „Saulstari-1”; SIA „Vita markets”; biedrība „Lilī”; sociālās aprūpes biedrība „Saullēkts”; SIA „Furšets”; SIA „BB-Dizain”; PA „Siguldas Attīstības aģentūra”; SIA „HB Tekstiles Latvia”; SIA „Bucefāls”; SIA „Latgrasis”; SIA „Saltavots”.

Lielāko finansējuma daļu skolēnu nodarbinātības projektam nodrošina Siguldas novada pašvaldība, budžetā šim mērķim paredzot 55 000 eiro. Pašvaldība ir piesaistījusi arī papildu finansējumu no Valsts nodarbinātības aģentūras.

Informācija vecākiem: sākot ar 2015.gadu, laikā, kad skolēni strādās, tie, kuri iegūst izglītību vispārējās, speciālās vai profesionālās izglītības iestādēs, izglītojamo vecākiem par izglītojamajiem tiek saglabāts likumā „Par iedzīvotāju ienākuma nodokli” noteiktais nodokļa atvieglojums. Sīkāku informāciju var saņemt Valsts ieņēmumu dienesta mājaslapā www.vid.gov.lv vai pa informatīvo tālruni: 67120000.

Informācija par skolēnu nodarbinātības projektu pieejama pa tālruni 67970932 (Izglītības pārvaldes vadītājas vietniece Sandra Ķirule).

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi