×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-17
Informācija par pieteikšanos platību maksājumiem

Šogad Lauku atbalsta dienests (LAD) pieņems vienotos iesniegumus no 20.aprīļa līdz 22.maijam (pieteikšanās uz tiešo maksājumu pasākumiem un Lauku attīstības platībmaksājumiem).

Novēlota pieteikšanās iespējama līdz 15.jūnijam ar atbalsta samazinājumu 1% par katru kavēto dienu. LAD reģionālajā lauksaimniecības pārvaldē iesniegumu, pielikumu, lauksaimniecībā izmantojamās zemes karti/-es iespējams iesniegt personīgi, sūtīt pa pastu, iesniegt, izmantojot LAD elektroniskās pieteikšanās sistēmu.

Savukārt lauksaimniekam, kura rīcībā ir 10 vai vairāk hektāru aramzemes, tajā skaitā aramzeme, kas netiek pieteikta tiešajiem maksājumiem, vienotais iesniegums jāiesniedz LAD elektroniskajā pieteikšanās sistēmā.

Aicinām LAD klientus, kuri vēlas, lai tiktu atvestas/aizvestas lauku bloku kartes, nepieciešamās dokumentu veidlapas un informatīvie materiāli no LAD Lielrīgas reģionālās lauksaimniecības pārvaldes Ogrē, līdz 5.maijam informēt un pilnvarot Siguldas novada lauku attīstības speciālisti Inetu Eriksoni (tālrunis 26341991, 67800955, e-pasts ineta.eriksone@sigulda.lv) saņemt un/vai iesniegt nepieciešamos dokumentus LAD. Sīkāka informācija pieejama www.lad.gov.lv vai pie Siguldas novada lauku attīstības speciālistes.

Informatīvās dienas par platību maksājumiem 2015.gadā, kurās arī lauku attīstības speciāliste palīdzēs aizpildīt vienoto maksājumu pieteikumus:

  • 29.aprīlī no plkst.10.00 līdz 17.00 Allažu pagasta pārvaldes telpās Birzes ielā 4;
  • 30.aprīlī, 7.maijā no plkst.9.00 līdz 13.00 Mores pagasta pārvaldes telpās Siguldas ielā 11;
  • 5.maijā no plkst.10.00 līdz 17.00 Jūdažu Sabiedriskajā centrā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi