×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-13
Uzsākti ārkārtas asfalta seguma bedrīšu remontdarbi

Šonedēļ uzsākts asfalta seguma bedrīšu remonts ar auksto asfaltbetonu nepilna cikla tehnoloģiju ziemas apstākļos, jo Siguldas novada pašvaldības speciālisti konstatējuši, ka mainīgo ziemas laikapstākļu dēļ strauji sabojājies asfaltsegums vairākos Siguldas pilsētas ielu posmos. Asfalta seguma bedrīšu remontdarbi šobrīd tiks veikti 300 kvadrātmetru apmērā un izmaksas par šiem darbiem saskaņā ar pašvaldības izsludinātā iepirkuma rezultātiem ir 9619,50 eiro.

Jāatzīmē, ka ziema nav piemērota ceļa seguma remontdarbiem un veicamo remontdarbu kvalitāte nav prognozējama, tomēr pašvaldība veiks kritiskāko asfalta bedrīšu remontdarbus vairākās ielās: Pils, Krišjāņa Barona, Pulkveža Brieža, Dārza, Atbrīvotāju, Parka, Skolas, Ata Kronvalda, Jēkaba Dubura, Oskara Kalpaka, Satezeles, Televīzijas, Peldu, Šveices, Blaumaņa, Lakstīgalas, Lāčplēša, Cēsu, Vainagu, Strēlnieku, Zinātnes, Helmaņa, Institūta un Nākotnes ielās. Remontdarbu laikā iespējami īslaicīgi satiksmes ierobežojumi.

Bedrīšu remontdarbi ar auksto asfaltbetonu nepilna cikla tehnoloģiju ziemas apstākļos nozīmē, ka remontdarbu veicējs veic bedrīšu attīrīšanu, šķembu izlīdzināšanu, gruntēšanu, aizpildīšanu ar auksto asfaltu, kā arī veic blīvēšanu.

Jāatgādina, ka 2014.gadā pašvaldība veica ielu un ceļu auditu, kas identificēja, kurās ielās un kādos ceļa posmos nepieciešami lielākie remonti un finanšu ieguldījumi. Šogad Siguldas novada pašvaldība plāno aptuveni trīs miljonus eiro ieguldīt ielu sakārtošanā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


cirliitis
- 2015-02-23 09:16

Paldies, zinātnei tas bija ārkārtīgi nepieciešami, lai arī tagad jau pārītis atkal pa jaunu "atkusušas", bet vienalga pārvietoties ir vieglāk. Paldies!

Pasākumi