×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-15
Basketbola klubs „Sigulda” izpelnās atzinību, taču zaudē Rūjienā

Pie nozīmīga apbalvojuma izdevies tikt basketbola kluba „Sigulda” pieaugušo komandai, kas „Siguldas novada Sporta laureāts 2014” pasākumā tika atzīta par Gada komandu. Šāds gods dalīts kopā ar olimpiskajiem medaļniekiem brāļiem Šiciem. Tiesa, laukumā pēdējā laikā nevedas. Piedzīvots trešais zaudējums pēc kārtas.

Basketbola klubam „Sigulda” 2014.gads ir bijis dažādām emocijām bagāts. Klubs jau trešo sezonu deleģē komandu startam Latvijas Basketbola līgas 3.divīzijas sacensībās (LBL 3). Aizvadītā sezona noslēdzās īpaši dramatiski, jo LBL 3 ceturtdaļfināla atbildes spēlē pret Carnikavu uzvarētāju noteikšanai divu spēļu summā bija nepieciešami četri (!) pagarinājumi atbildes spēlē Siguldā. Pavasara 100 minūšu maratonā par mata tiesu labāki izrādījās Carnikavas basketbolisti, kas aizsoļoja uz pusfinālu, kamēr siguldiešiem sezona beidzās ceturtdaļfināla fāzē. Starpsezonā komanda traģiski zaudēja savu spēlējošo treneri Klāvu Bedrīti. Tomēr, par spīti likteņa sitieniem, basketbola klubs „Sigulda” LBL 3 sacensībās ar savu komandu ir pārstāvēts arī šosezon.

Saņemtā atzinība ir pozitīvs novērtējums darbam, kas paveikts ne tikai 2014.gadā, bet jau kopš 2012.gada augusta, kad uz pirmo treniņu kopā sanāca tobrīd vēl tikai topošā LBL 3 komanda. Šo nepilnu divarpus gadu laikā uzvaru ir bijis vairāk nekā zaudējumu, pozitīvu emociju – vairāk nekā negatīvu. Siguldai ir komanda, kam klātienē just līdzi teju katru otro nedēļu, un vietējā publika visu šo laiku ir bijusi atsaucīga. Siguldai ir pieaugušo komanda, kas tuvāk basketbolam notur spēlētāju paaudzi, kas no sporta skolas sola jau izkāpuši.

Diemžēl BK „Sigulda” spēlētāji nebija pārstāvēti „Siguldas novada Sporta laureāts 2014” balvu pasniegšanas ceremonijā, jo izbraukumā Rūjienā aizvadīja spēli pret B grupas līdervienību. Visu spēli cīkstējušies punkts punktā, spēles izskaņā daudz veiksmīgāki bija mājinieki, kas pārliecinoši uzvarēja noslēdzošo ceturtdaļu (23:10), līdz ar to arī visu spēli – 79:65. Tas bija BK „Sigulda” trešais zaudējums pēc kārtas. Tiesa, uzvarēto/zaudēto spēļu bilance vēl aizvien pozitīva (6-5).

BK „Sigulda” pret SK „Rūjiena”: Dambergs 26; Šults 19; Rudzāts 16; Duļevskis 2; Jomerts 2; Lielpēteris; Strautiņš.

Nākamā spēle savu skatītāju priekšā. Piektdien, 19.decembrī plkst.20.00 svarīga un principiāla cīņa pret „Bauskas BJSS”. Gads jānoslēdz ar uzvaru!


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi