×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 2. jūnijs
Šodien sveicam: Lība, Emma
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-05-17
Veselības ministrs vizītē apmeklē Siguldas slimnīcu un Robotizētās stereotaktiskās radioķirurģijas centru

Lai klātienē iepazītu ārstniecības iestāžu darbību, 16. maijā Siguldā reģionālajā vizītē viesojās Veselības ministrs Hosams Abu Meri ar delegāciju, tai skaitā Veselības ministrijas Veselības aprūpes departamenta direktori Sanitu Janku, Veselības inspekcijas vadītāju Anitu Slokenbergu, Nacionālā veselības dienesta direktoru Āri Kasparānu. Vizītē pašvaldību pārstāvēja priekšsēdētājs Linards Kumskis un izpilddirektore Jeļena Zarandija.

Tikšanās laikā SIA “Siguldas slimnīca” valdes loceklis Valdis Siļķe iepazīstināja delegāciju ar Siguldas slimnīcas aktualitātēm un attīstības virzieniem, izrādot slimnīcas nodaļas. Tika apskatīts arī slimnīcas teritorijā esošais Robotizētās stereotaktiskās radioķirurģijas centrs “Sigulda”, par kuru delegācijai pastāstīja centra direktors Māris Skromanis. Pēc radioķirurģijas centra apskates diskusijā pārrunāti jautājumi par sadarbību, par kopīgo un atšķirīgo valsts apmaksātam pacientam un maksas pacientam, valsts apmaksātas veselības pakalpojumu sistēmas nepilnībām, kā arī Siguldas slimnīcas vietu Latvijas veselības aprūpes nākotnes modelī.

Veselības ministrs augstu novērtēja sekmīgo un pārdomāto Siguldas slimnīcas attīstības plānošanu, kas ietver plānveida ķirurģisko, ortopēdisko un ginekoloģisko operatīvo ārstēšanu ar akcentu uz mazinvazīvām metodēm, ar veselības aprūpes pakalpojumu eksportu, dzemdību palīdzību, kā arī ambulatoro un stacionāro rehabilitāciju. Īpaši tika atzīmēta veiksmīgā Siguldas slimnīcas un Robotizētās stereotaktiskās radioķirurģijas centra kopīgā darbība, kura nodrošina visaugstākās kvalitātes pakalpojumus gan Latvijas, gan ārvalstu pacientiem.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi