×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 20. maijs
Šodien sveicam: Venta, Salvis, Selva
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-05-08
Publiskās apspriešanas par veselības centra un kempingmāju jaunbūvi

No 8. maija līdz 5. jūnijam izsludinātas divas publiskās apspriešanas – par veselības centra jaunbūvi Raunas ielā 1, Siguldā, Siguldas novadā, un par nojumes un kempingmāju jaunbūvju būvniecības ieceri zemes vienībā ar kadastra apzīmējumu 80420070109, Allažu pagastā, Siguldas novadā.

Publiskā apspriešana par nojumes un kempingmāju jaunbūves būvniecības ieceri “Kristeros”, Allažu pagastā, Siguldas novadā ar kadastra apzīmējumu Nr. 80420070109 – būvniecības ierosinātājs SIA “R1 Projekts” (reģ. Nr. 40203525234), projektētājs – SIA “Arhitektu studija 4”. Būvniecības ieceres prezentācija notiks 23. maijā plkst. 17.00 tiešsaistē platformā “Zoom”; pieteikties dalībai iespējams līdz 22. maijam, rakstot uz e-pasta adresi buvvalde@sigulda.lv. Būvniecības ieceres lēmums, aptaujas lapa, grafiskais attēls, paziņojums.

Publiskā apspriešana par veselības centra jaunbūves būvniecības ieceri Raunas ielā 1, Siguldā – būvniecības ierosinātājs SIA “R1 Projekts” (reģ. Nr. 40203525234), projektētājs – SIA “Arhitektu studija 4”. Būvniecības ieceres prezentācija notiks 30. maijā plkst. 17.00 tiešsaistē platformā “Zoom”; pieteikties prezentācijai iespējams līdz 29. maijam, rakstot uz e-pasta adresi buvvalde@sigulda.lv. Būvniecības ieceres lēmums, aptaujas lapa, grafiskais attēls, paziņojums.

Atsauksmes par abām būvniecības iecerēm var iesniegt līdz 5. jūnijam Siguldas novada būvvaldē, Zinātnes ielā 7, 3. stāvā. Tālrunis informācijai: 67800961. Kontaktpersona: Ivars Vaišļa, tālrunis – 26461985. Publisko apspriešanu laikā ieceres materiāli pieejami arī Siguldas novada pašvaldības Būvvaldes telpās Zinātnes ielā 7, Siguldā.


© www.sigulda.lv


Pasākumi